3 oplagte spil at tage med i sommerhus

En tur i sommerhus med venner eller familie kan være godt på mange måder. Det kan dog også hurtigt blive kedeligt, hvis man ikke har sørget for nogle ting at lave i fællesskab. Mange ønsker nemlig at mindske brugen af teknologi, når de er på sommerhusferie, men hvad kan man så lave? Et godt forslag er, at man kan spille spil, og derfor har vi fundet 3 oplagte spil, som man kan tage med i sommerhus.

Kort

Kort er et oplagt valg at tage med, det er de, fordi man kan spille mange forskellige ting, udelukkende med et spil kort. Det kan være spil som hjerterfri, agurk eller lignende. Hvis man ikke vil spille med de andre, så kan man også bruge et spil kort til at lægge en kabale. Det kan f.eks. være en 7-kabale eller en edderkop kabale. Begge kabaler, som man kan få mange gode timer til at gå med.

Hint

Hint er blevet et utrolig populært selskabsspil. Det er det, fordi det udfordrer en på forskellige parametre, og er med til at bryde isen. Det kan derfor være perfekt at tage med, hvis man ikke kender alle i selskabet lige godt.

Når man skal spille hint, så kan man blive udsat for at skulle, nynne, tale, mime eller endda tegne. Der er altså mange udfordringer, og man vil med garanti blive udfordret på den ene eller anden måde.

For at spille Hint, så er det vigtigt, at man er som minimum 4 mand afsted. Det er nemlig et holdspil, hvilket betyder, at man skal gå sammen mindst 2 og 2, og herfra dyste imod hinanden.

Kongespil

Er det en sommerhustur, hvor der er godt vejr, så er det oplagt at tage nogle udendørs spil med også. Her anbefaler vi kongespil, da det er et spil, som man kan spille mange gange. Spillet har typisk aldrig det samme udfald, og det kan spices op på flere måder.

Er man en flok unge mennesker afsted, så kan det være aktuelt at bruge kongespillet til et spil kævle. Kævle er et drukspil, og kan være enormt sjovt, da det er en anden form for drukspil end de spil man spiller med kort eller lignende.

Konklusion

Der er mange muligheder, når det kommer til spil som man kan tage med i sommerhus. Vi har fundet vores svar på 3 spil, så du ikke behøver tænke for meget over det, når du skal afsted.