3 tips til at spare penge på børnetøj

Du kender det helt sikkert. Dit barn har fået nyt tøj, og et par måneder senere er det for småt. I hvert fald kan der hurtigt gå rigtig meget tøj til, og derfor kan det også hurtigt løbe op og blive dyrt. Men hvordan kan du egentlig spare penge på børnetøj?

Køb brugt børnetøj

Som sagt bliver børnetøj ofte meget hurtigt for småt, og det når det heller ikke at blive brugt ret meget. Derfor er det også mange, der sælger ud af brugt børnetøj til en god pris.

Det er en god mulighed for at spare nogle penge på noget tøj, der er nærmest som nyt. På samme måde kan du også selv sælge ud af dit barns gamle tøj.

Skriv navn på dit barns tøj

Der er hurtigt noget tøj, der kan forsvinde i en børnehave eller skole. Der kommer nemlig mange mennesker ind og ud af en institution i løbet af en dag, så der er nemt noget tøj, der kan ryge i en forkert taske el.lign.

Men hvis tøj begynder at forsvinde eller blive væk, så er du også nødt til at købe noget nyt. Det kan hurtigt blive dyrt i længden. Derfor er det en hjælp at sætte navneetiketter i dit barns tøj, tasker m.m. Så kan alle nemlig se, hvor det hører til. Ellers har folk ikke en chance for at vide, hvis der er hvis.

Hos Ikast Etiket kan du få smarte etiketter, som du nemt kan sætte på dit barns tøj.

Hold øje med gode tilbud

Hvis du bruger lidt ekstra tid på shopping af børnetøj, så kan du helt sikkert finde nogle gode tilbud rundt omkring. Der er stort set altid tilbud et sted, så hvis du ofrer lidt mere tid, så sparer du også nogle penge i sidste ende.