Alt i udstyr og gear til vagter og sikkerhedsfolk

Står din virksomhed og mangler nyt vagtudstyr? Eller mangler du som privatperson praktisk udstyr, der kan bruges til diverse ting?

Vagtudstyr er en nødvendighed på arbejdet, når man begiver sig rundt steder, hvor der kan opstå farlige situationer. Om det er vagtuniformer, alkometre, håndjern eller andet, du mangler, kan du læse med videre. Her bliver du introduceret til en dansk virksomhed, der sælger udstyr og gear til vagter og sikkerhedsfolk.

Dansk webshop med vagtudstyr i topklasse

SECTRO har siden 2010 solgt vagtudstyr til sikkerhedssektoren, hvor de altid har haft kunden og kvaliteten i fokus. Gennem årene har de holdt øje med, hvilke ændringer der sker i deres kunders behov og de generelle behov indenfor sikkerhedssektoren, hvilket betyder, at de løbende udvider og tilpasser deres sortiment.

Har du lyst til at mærke på varerne, inden du beslutter dig, har SECTRO også åbnet en butik i Rødovre, hvor man altid er velkommen til at kigge på deres vagtudstyr. Du kan også let klikke det hele hjem online i deres webshop.

Veste til forskellige situationer

Hos SECTRO sælger de veste til de fleste situationer, som man kan støde på inden for vagt- og security-området. Hvis man står og mangler taktiske veste eller carriers, tilbyder de et fint udvalg af veste, der har justerbare skulderstropper og sidepaneler.

Hvis man vil tilbyde sine medarbejdere den bedste sikkerhed, har de skud- og stiksikre veste i forskellige varianter med diverse tilbehør. Eftersom man har at gøre med noget så livsvigtigt som sikkerhedsveste, er det det absolut afgørende, at kvaliteten er i orden. Det har SECTRO sikret sig med deres brede udvalg af professionelt vagtudstyr.

Elektronik til vagter og sikkerhedsfolk

Står du i den situation, at du mangler elektronisk vagtudstyr? Så har de hos SECTRO et fint udvalg af diverse elektroniske produkter til de fleste behov, så du og dine medarbejdere kan være trygge på jobbet.

Hvis du vil øge sikkerheden på arbejdspladsen, kan du skaffe din virksomhed og medarbejdere en overfaldsalarm. Uanset om behovet er stort eller småt for en overfaldsalarm, kan du finde en overfaldsalarm lige efter dine ønsker.

Når der skal spares tid, kan det være en god ide at anskaffe sig en radio, der gør den interne kommunikation nemmere. På webshoppen kan du tjekke deres elektroniske vagtudstyr, som bl.a. også indeholder bodycams, der gør arbejdsdagen lidt nemmere.