Bacon krydderi forhandles hos T.I. Krydderier

For at få den bedste smag i maden kræver det gode og smagfulde krydderier, som du er garanteret at finde hos T.I. Krydderier, der har et bredt udvalg af forskellige typer krydderier. Du kan blandt andet finde bacon krydderi og hvidløgsgranulat, der kan give din mad den helt rigtige smag.

Bacon krydderi fra T.I. Krydderier smager udsøgt

Elsker du smagen af bacon, så er du nødt til at prøve det lækre bacon krydderi fra T.I. Krydderier. Hos dem finder du lækre krydderier og masser af økologi. De sørger for at både de økologiske og andre krydderier har en fantastisk smag og duft, så du få det bedste til dine retter. Dette gælder selvfølgelig også deres bacon krydderi, der er uundværligt i køkkenet, når du først har prøvet det. Bacon krydderi kan anvendes til mange forskellige retter og kan gøre dine simple pastaretter endnu bedre. Det er også ideelt at anvende i marinader, i tørrub og andre steder, hvor den lækre røgede smag kan løfte retten til et andet niveau. Har du glemt at købe bacon, er bacon krydderiet også en fantastisk tilføjelse i sammenkogte retter, hvor du let kan tilføje den mængde, du har brug for. Du kan selvfølgelig altid eksperimentere med bacon krydderi, så du får nye og spændende smage i retter, du allerede kender til. Tag ind forbi www.tikrydderier.dk, hvis du gerne vil have bacon krydderi i dit køkken.

Marinader bliver sublime med hvidløgsgranulat

Elsker du hvidløg, og mener du, det kan gøre enhver ret bedre? Så har du uden tvivl brug for hvidløgsgranulat, som du kan finde i høj kvalitet hos T.I. Krydderier, der altid sørger for at tilbyde dig det bedste. Deres hvidløgsgranulat er ingen undtagelse – det kan give en fantastisk smagsoplevelse, uanset om du bruger det som substitut eller som en lille detalje i marinader. Du kan finde hvidløgsgranulat i både fint og groft, og de kommer i poser a 70 g og 80 g. Det er en rigtig lækker detalje på blandt andet pizzaer eller i pastaretter, men kan helt sikkert også være lige det, der mangler i dippen. Du kan vælge at bruge hvidløgsgranulat i stedet for normale hvidløg, hvis du har glemt at købe ind, eller du har glemt at skære det ud til saucen. Tag forbi www.tikrydderier.dk, og find det rette hvidløgsgranulat til dit køkken.

T.I. Krydderier sørger altid for de bedste krydderier, som du ikke kan andet end at nyde i din mad. Bestiller du for mere end 300,- får du fri fragt.