Balletænger og hækkeklippere sælges online hos DK-TEC

Virksomheden har en webshop, hvor de forhandler redskaber og maskiner til landbrug og græs – såsom en balletang og en hækkeklipper. Deres omfattende webshop kan ses på dk-tec.dk. Du kan købe til privatforbrug eller til erhverv i både Danmark, Norge og Sverige. I over 20 år har DK-TEC leveret kvalitetsprodukter med et højt serviceniveau.

Balletang – Se udvalget på www.dk-tec.dk

De har flere forskellige slags balletang herunder en model med mærkatet 100% køreklar. Mærkatet betyder, at maskinen bliver leveret samlet og klar til brug. Det gør, at du kan påbegynde arbejdet med det samme. De har også nogle med og uden Euro beslag.

Deres balletang ekskl. beslag har en maks. åbning på 170 cm. og en vægt på 170 kilo. Kapaciteten er på 300 – 500 kg., og den bliver leveret uden fæste/beslag.

En balletang er velegnet til til minilæssere og traktorer op til ca. 50 hk. Bagsiden af ballegreb er velegnet til påsvejsning af det fæste, der passer til din maskine.

Som et nyt tiltag sætter de mere fokus på køreklar. Det gør, at du har mulighed for at tilvælge det fæste, der passer til din maskine og at få det leveret påsvejset redskabet. Mangler dit fæste, så kan du kontakte dem. Foretrækker du selv at hente at dine varer, så kan du gøre det ved deres adresse i Nyborg efter aftale.

Hækkeklipper til traktor

På webshoppen kan du også købe hækkeklippere til din traktor. Flere af dem er mærket 100% køreklar. Du kan få en hækkeklipper i forskellige størrelser såsom en variant med 160 cm. i arbejdsbredde. Den har en grentykkelse på 3 cm. og en kapacitet i olietanken på 30 liter. Den er beregnet til 20 – 50 hk. og beskyttelse til knivbjælke medfølger. Støtteben og pallegaffel medfølger også. Hækkeklipperen har kabelstyret ventilblok og PTO aksel.

Den hækkeklipper vejer 275 kilo og har en lifftap på 20 mm. Derudover har den en topstangsbolt på 19 mm. og en liftarmstap på 34 cm. i højden. Du kan også vælge en hækkeklipper med Euro beslag.

Når du skal betale, så har DK-TEC et samarbejde med Sparxpres, hvor de tilbyder mulighed for nem og hurtig finansiering. Det foregår på den måde, at du ansøger om et lån på hjemmesiden, hvilket gøres meget enkelt i 4 trin.

Det er muligt at ansøge om et rentefrit lån. For at få udbetalt det, skal du udfylde og sende ansøgningen og dernæst underskrive med NemID. Derefter bliver lånet udbetalt til forhandleren, og du er klar til at hente eller modtage dine varer. Ved betaling vælger du Sparxpres finansiering for at indgå det. Du kan benytte dig af det både ved køb af en balletang og en hækkeklipper.