Bioaffaldsposer og bioaffaldssække for et mere miljøvenligt samfund

Hos ZENZO er man specialister i bionedbrydelige affaldsposer! Den anerkendte virksomhed, der samarbejder med BioBag International, fremstiller nogle af verdens bedste poser og sække til bioaffald. Bioaffaldssække og bioaffaldsposer produceres og leveres således til mange forskellige modtagere — for eksempel kommuner, affaldsselskaber, industri, landbrug og detailhandel.

ZENZO tilbyder bioaffaldssække ud over det sædvanlige

I forlængelse af tidens længe ventede tendenser indenfor en grønnere hverdag, er både private forbrugere, erhvervslivet og det offentlige Danmark blevet berørt. Derfor leverer ZENZO bioaffaldssække til alle disse klienter. Bioaffaldssække er som sagt sække og fremstilles derfor i modeller med plads til op imod 60-120 liter organisk affald. De er derfor velegnede til køkkener, institutioner eller andre steder, hvor større mængder madaffald håndteres dagligt. Det miljøvenlige alternativ til plastiksække er fremstillet af en biomasse, der blandt andet er udvundet af majsplanter. De er således fuldt ud nedbrydelige, hvilket er bevist ved deres certificering i henhold til den europæiske standard EN13432. Bioaffaldssække er dog ikke bare miljøvenlige, men ligeledes enormt praktiske. Mange mennesker, der har eksperimenteret med miljøvenlige plastikalternativer, ved, at de måske ikke altid produceres i verdens bedste kvalitet. Dette er dog ikke tilfældet, når det gælder bioaffaldssække fra ZENZO! Disse fremstilles med fokus på volumen, kraftigere tykkelse og styrke til at kunne bære ekstra høj vægt.

Bioaffaldsposer fra 8 til 50 liter

Det er ligeledes en mulighed at få fingrene i miljøvenlige affaldsposer til private. Bioaffaldsposer fås i modeller med plads til mellem 8 og 50 liter, sådan at du nemt kan håndtere dine mindre portioner af organisk affald og madaffald. Bioaffaldsposer er ligeledes produceret af den patenterede biomasse, der gør dem så fantastiske til håndtering af affald. Når du komposterer dit madaffald, kan du nemlig vide dig sikker på, at poserne fuldt ud nedbrydes uden at efterlade skadelig mikroplast i naturens kredsløb. Ligeledes er bioaffaldsposer åndbare, sådan at den fugt, der naturligt opstår i madaffald, fordufter og derved hverken medvirker til forrådnelse eller lugtgener. Samtidigt reduceres affaldets vægt, hvilket i det lange løb betyder besparelser på både transport og udledning af CO2. En bioaffaldspose kan med fordel bruges i forlængelse af en ventileret Max Air køkkenspand, der bevirker, at dit madaffald fuldt ud ventileres og derfor håndteres bedst muligt. Poserne leveres blandt andet til mange kommuner, hvorefter de uddeles til borgerne. Hver enkelt kommune stiller ofte specifikke krav til en biopose, og derfor kan ZENZO sagtens klare både ønsker om specifikke størrelser, tykkelser, styrker og hvilket tryk, der skal printes på posen.

Find detaljeret information om bioaffaldsposer og bioaffaldssække på www.zenzo.dk, hvor du også med fordel kan læse videre om den interessante historie bag både BioBag International og ZENZO selv.