Egtved strømper – høj kvalitet til manden

Har du efterhånden mange par strømper med huller i, og kunne du derfor godt trænge til nogle nye? Leder du efter høj kvalitet og lækkert design? Så bør du tage et kig på udvalget af Egtved strømper.

Egtved strømper er kendt for sin høje kvalitet, komfort samt det enkle og flotte design. Brandet er et eksklusivt dansk sokkermærke, der fremstiller luksussokker til mænd. Udover klassiske materialeblandinger, fremstiller Egtved også sokker i specielle og funktionelle stoffer. Eksempelvis finder du Egtved strømper med bomuld på indersiden og uld på ydersiden, behagelige bambusblandinger eller sokker med ventilerede såler. Kollektionerne er både elegante, stilfulde og yderst behagelige.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Egtved strømper.

Egtved strømper med forskellige materialer

Moderne sokker er lavet af bomuld, uld, polyester, nylon og syntetiske stoffer. De syntetiske stoffer blandes med uld for at øge sokkernes holdbarhed og reducere omkostningerne. Uld er både med til at varme fødderne om vinteren og afkøle dem om sommeren. Bomuldssokker regulerer også temperaturen godt på fødderne og bruges ofte af atleter. Det er altid godt at have nogle forskellige typer strømper i forskellige materialer og farver, og du finder Egtved strømper i alle disse materialer samt i et hav af farver, så du kan være klar til både fest og hverdag.

Gode modetips ved brug af Egtved strømper

Hvis du hele tiden har nogle forskellige strømper liggende i skuffen, har du altid mulighed for at kombinere mønsteret med mønsteret på eksempelvis dit slips, butterfly eller halstørklæde. På den måde er du altid med på moden. Derudover anbefales det at bruge mørkeblå sokker med jeans samt undgå farvede sokker med laksko. Sokker skal også altid være parret, så hvis en går tabt, bør du altså ikke parre den med en anden lignende men i stedet købe nogle nye. Du kan altså med stor fordel tage et kig på udvalget af Egtved strømper, hvor der er garanti for, at du finder noget, der falder i din smag. Således kan sokkeskuffen hele tiden være fyldt op med lækre sokker til ethvert outfit.