Et vigtigt højdepunkt på arbejdsdagen – frokostordning i Århus og omegn

Der er travlt på de fleste arbejdspladser, hvilket også kræver et højt energiniveau. Den energi kan I få samlet under frokostpausen. Det er et vigtigt tidspunkt på dagen, hvor I nemlig både får ladet op, men også samles om et fælles måltid mad. Frokostordninger tilbydes til jeres virksomhed i Aarhus og omegn. 

I løbet af arbejdsdagen er det afgørende, at jeres ansatte har tid og kræfter til at klare sig igennem dagen. Der er behov for energi og godt humør til at yde en god arbejdspræstation. Dette kan der findes tid til at tanke op på i løbet af frokostpausen, og kan kombineres med en sludder om alt mellem himmel og jord. Frokostordning til erhverv og virksomheder indeholder sunde og gode retter.

Hvilke frokostordninger kan du vælge imellem?

Når jeres virksomhed vælger en frokostordning fra Frokost+, kan I forvente en menu, der er sammensat ud fra en bred palette. Der bydes altid på en række sunde og velsmagende retter, der er lavet fra bunden. Hos Frokost+ er sæsonens aktuelle råvarer altid tænkt ind i måltidet, så I garanteres et varieret og afbalanceret måltid hver dag. Arbejdet er gjort let for jeres virksomhed, da de på deres hjemmeside har samlet tre forskellige menuforslag: Menuforslag A, menuforslag B og menuforslag C. De har øje for, at virksomheder er forskellige, og derfor kan menuerne også justeres og tilpasses, så de passer nøjagtigt til jeres præferencer. Sådan ser en frokostordning typisk ud:

  • Varm ret med tilbehør
  • En kold ret
  • Suppe/koldskål (til varme måneder)
  • Grøn salat
  • Salatbar m. toppings
  • Hjemmelavet dressing
  • Slagterpålæg til smør-selv-brød
  • Hjemmebagt brød
  • Fredagssødt

Tilpas og undersøg jeres frokostordning til erhverv lige her.

Noget for enhver smag

Der kan være stor forskel på præferencer i forhold til smag, kød, grøntsager, og allergier, som varierer fra virksomhed til virksomhed. Dette er der taget højde for hos Frokost+, der har sørget for at tilbyde jer muligheden for selv at sammensætte frokostordningen. Hvis I godt kunne tænke jer en nem og overskuelig løsning, er der på deres hjemmesider en række forudbestemte menuer, som I kan vælge frit imellem. Deres faste retter skifter dog også fra uge til uge, så der kommer en afveksling. Resten styres af jeres ønsker, så alle behov bliver mødt. Skræddersy jeres frokostordning, så ingen snydes, men alle kan komme glade og tilfredse igennem arbejdsdagen. Frokostordning til erhverv tilbydes i Aarhus og omegn.