Få en effektiv halmsnitter hos Bulldog Agri

Når der skal fordeles og fremstilles fodermidler til f.eks. kvæg, så er en kornvalse, et skærebord og en fodervogn blot nogle af de landbrugsmaskiner, som bruges til processen. Dog kan processen faktisk gøres endnu mere nem, enkel og effektiv. For med en halmsnitter kan du som landmand reducere fodertab, og med et vejesystem kan du nemmere dosere foderblandingen mellem dyrene. Er du interesseret i en eller flere af disse maskiner, så kan du finde dem alle på www.bulldog.dk.

En halmsnitter fra Bulldog Agri giver mindre fodertab

Hvis du som landmand har kvæg på gården, så kan det være en fordel at have en halmsnitter. Og hvorfor så det? Det bør du, da en halmsnitter er en effektiv maskine, som mindsker fodertab og doserer foderblandingen mere effektivt. En halmsnitter leverer nemlig en ydeevne, som giver en perfekt snittet halm, der gør, at doseringen fordeles bedre og risiko for fodertab mindskes. Derudover kan man som landmand også glæde sig over, at en ny og moderne halmsnitter kan spare tid ved læsningen og desuden reducere forbruget af brændstof gennem kortere blandetider. Men hvordan fungerer en halmsnitter så? En halmsnitter skal monteres direkte på fræsehovedet, som derved skærer halmen, der er på vej ind i foderblanderen. Halmsnitteren fungerer først og fremmest ved, at de hurtigt roterende knivblade fører halmen hen til snitteren, som hakker det i småstykker. Til sidst transporterer båndet materiale ind i foderblanderen til de hakkede småstykker. Du kan se mere om halmsnittere til foderblanding hos Bulldog Agri, som har forskellige maskiner til specifikke krav. Du kan samtidig være sikker på kyndig vejledning samt kvalitetsbevidst og højt serviceniveau.

Et vejesystem giver den rigtige dosering af foderet

Hvor en halmsnitter er god til at formindske fodertab og skabe den rigtige dosering, så er et vejesystem et smart stykke udstyr til at skabe den rigtige dosering og mængde foder til dyrene. Så kan du både undgå fejl og problemer med både manglende mad til hvert enkelt dyrs behov. Du kan undgå overfodring og ikke mindst også fodertab. Dog findes der ikke kun ét vejesystem. Der findes mange forskellige til forskellige behov, og det er et stykke udstyr, man køber til sin fodervogn. Derfor skal dit næste vejesystem selvfølgelig både passe til din fodervogn, men ikke mindst også dit behov. Alt for ofte oplever visse producenter, at landmænd til tider kan købe et vejesystem uden at have medtænkt behov og forbrug. Dermed risikerer de at stå med et vejesystem, de slet ikke har behov for eller endda ikke bruger. Derfor er du selvfølgelig velkommen til at ringe til Bulldog Agri på 86 45 24 40 og få en uforpligtende snak om dine behov, hvilket vejesystem du har brug for og meget andet.