Få et holdbart ståltag: Brug Profilmetal A/S

Går du og overvejer, om du skal have skiftet taget på din virksomhed eller lagerbygning, og kunne du godt tænke dig et tag, som kan holde længe? Så kan det være, at du skal undersøge udvalget af stålplader fra Profilmetal A/S, der har så god kvalitet på deres stålplader, at de kan holde i rigtig mange år. Lyder det interessant? Så har du mulighed for at læse mere om det i denne artikel.

Profilmetal A/S leverer stålplader af høj kvalitet, og de står selv for at producere dem. Produktionen sker på deres fabrik i Slagelse, hvor de også kan lave stålplader ud fra specialmål. Det vil sige, at du sagtens kan ønske dig stålplader i andre mål end deres standardmål. Samtidig er kvaliteten af deres varer så høj, at et ståltag fra Profilmetal A/S vil kunne holde mellem 60 og 100 år. Af den grund får du op til 40 års garanti på et ståltag fra dem.  Hos Profilmetal A/S får du stålplader til en god pris. De sælger deres varer til andre virksomheder, og på nogle af deres inddækninger er der endda dag-til-dag-levering. Samtidig er deres stålplader vandafvisende, og du risikerer derfor ikke, at der kommer alger eller mos på. Hvis du ikke selv er i stand til at montere ståltaget, kan du få et godt tilbud fra Profilmetal A/S, der sender en håndværker ud til at gøre det for dig.

Få et tag af høj kvalitet med stålplader fra Profilmetal A/S

På virksomhedens webshop kan du se deres udvalg af stålplader, hvor du får muligheden for at vælge mellem deres varianter af trapezplader. Samtidig findes deres stålplader i op til fjorten farver. Det vil sige, at hvis du ønsker dig et tag i en koksgrå, gul, grøn eller en helt anden farve, så kan du få det hos Profilmetal A/S. På virksomhedens hjemmeside kan du se priserne på stålplader i standardmål. Hvis du ønsker dig stålplader i andre mål, kan du sagtens bestille det – men her vil priserne afhænge af, hvilke stålplader, du vælger, og hvilke mål, stålpladerne skal have. Så ligegyldigt om du vil have skiftet taget på din lagerbygning, vognpark eller en helt anden bygning, kan du finde de materialer, som du har brug for på Profilmetal A/S.