Find dit gourmix online på mypets

Er du på udkig efter kvalitets gourmix hundefoder til din hund? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Hos mypets.dk har vi et stort udvalg af gourmix hundefoder, der helt sikkert vil passe til netop din hunds behov. Gourmix bliver produceret af et dansk firma, bedre kendt som Vetcur. Vetcur har i flere år produceret kvalitetsfyldt og sundt hundefoder og har stor erfaring med dette. Virksomheden arbejder utroligt meget med sunde planteblandinger og olietilskud, og arbejder efter en filosofi om, at alle råvarer i deres gourmix skal være i allerhøjeste kvalitet uden nogle tilsætningsstoffer. Derfor er det kvalitetsfyldte gourmix foder fri for lagermider og er kornfrit. Oplever du at din hund døjer med pels problemer i dagligdagen, som f.eks. kløe eller lignende? Så har vi hos mypets løsningen til din hunds problem! – Simpelthen ved at fodre din hund med hundefoder, der er lavet på de skarpeste råvarer i højeste kvalitet.

Eksempler på gourmix hundefoder:

Gourmix luksus dåsemad – Fremstillet af de allerbedste råvarer og indeholder kun kød, vitaminer og mineraler. Den findes i tre forskellige varianter med enten kalkun, oksekød eller lam.

Gourmix Classic – Kvalitets hundefoder der hjælper hunden med hud- og pelsproblemer. Varianten består af et aften og morgen foder. Hos os er det bedre kendt som morgen/aften foderet af kunder.

Gourmix pølse med rent kød – Findes i to forskellige lækre varianter, som er leverpølsen og kraftmenupølsen. Begge varianter er skærefaste og kan anvendes som godbidder til hunden i forbindelse med leg og træning. Pølserne er fremstillet af friske råvarer i høj kvalitet.

På vores hjemmeside har du mulighed for at bestille en gourmix Classic smagsprøve hjem for at se om hundefoderet er noget for din hund. Prisen på en smagsprøve gourmix er sølle 49kr for 400g.

God service og hurtig levering

Når du vælger at købe gourmix hos mypets er du altid i gode hænder. Vores professionelle og erfarne medarbejder står altid klar ved telefonen til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende omkring vores udvalg af kvalitets gourmix hundefoder. Vi har utroligt meget erfaring med gourmix og andet slags kvalitets foder, og vi garanterer, at vi næsten altid kan finde en type hundefoder, der passer til netop din hunds behov. Tøv ikke med at give os et kald på 32 14 21 69, eller skrive en mail til info@mypets.dk, hvis du har brug for hjælp til at finde det rette foder til din hund. Vi gør altid vores bedste for at besvare forespørgsler hurtigst muligt i dagtimerne indenfor 1-2 timer.