Find en New Yorker dør på www.firstfloorcph.dk

Invester i New Yorker løsninger og lad lyset vandre hos First Floor CPH. Glasvægge og New Yorker døre er til dig, der mangler måder at opdele dine rum på, uden at gå op kompromis med lysgennemgangen. Læs mere herunder og på www.firstfloorcph.dk om, hvordan de mange custom-designede løsninger tilpasses dine unikke omgivelser.

En New Yorker dør fra First Floor CPH er ren luksus

En New Yorker dør til soveværelset er for eksempel perfekt til mindre lejligheder, hvor du ikke vil miste lysgennemgang ved at installere en ekstra væg. En New Yorker dør fås dog i en række forskellige modeller, og du kan derfor vælge mellem enkeltdøre, dobbeltdøre, skydedøre eller brusedøre. En New Yorker dør fra First Floor CPH kan altså tilpasses ethvert behov og også gerne specialdesignes til netop de lokaler, du ønsker at opdele. Når du indretter med en New Yorker dør, indretter du med et produkt, det står i perfekt kontrast til de ofte hvide vægge på grund af stålets simple sorte linjer. Yderligere kan valget af glas være med til at sammensætte yderst unikke løsninger. Bronzefarvet glas, matteret glas eller lydisoleret glas er alle mulige at kombinere med den sorte stålramme for at skabe en New Yorker dør, der yderligere komplimenterer netop din indretning.

Vælg en stilren brusevæg i glas til badeværelset

En brusevæg i glas er for eksempel en måde at omdanne sit badeværelse til et rum ud over det sædvanlige på. Når du lader First Floor CPH hjælpe dig med at få installeret en brusevæg i glas, lader du dem ligeledes hjælpe dig med at opnå dit drømmebadeværelse. Du følges derfor altid godt gennem hele processen — helt fra de første tegninger til monteringen af det færdige produkt. Fordi badeværelset er et fugtigt miljø, produceres en brusevæg i glas med en ramme af rustfrit stål. Levetiden på en brusevæg i glas er derfor meget lang og bakkes yderligere op af den slidstærke pulverlakering. Du har ligesom med New Yorker døren altid mulighed for at tilvælge specielle former for glas, når du får designet din brusevæg i glas. Ønsker du for eksempel en brusevæg i glas, der er nem at holde ren og fri for kalk, kan du tilkøbe en nano-behandling af glasset, der modvirker kalk og gør badeværelset lettere at vedligeholde. Overse derfor aldrig indretningen af dit badeværelse ved at vælge lækre brusevægge fra First Floor CPH! En væg fra dette danske design- og produktionsfirma passer for eksempel også perfekt i forbindelse med det fine udvalg af badeværelsestilbehør, der hjælper dig med at organisere alt fra sæber til håndklæder.