Find en rejsevenlig kørestol til sommer

Solens stråler har ramt Danmark, og der er ikke mange måneder til sommerferien er over os. En af de ting, man, som kørestolsbruger, med fordel kan kigge efter, er en rejsevenlig sammenklappelig kørestol. 

Heldigvis er der efterhånden mange muligheder for at erhverve sig en kørestol af god kvalitet. Man kan få dem i alle afskygninger og prisklasser med forskelligt ekstraudstyr til. Men et af de steder, hvor man virkeligt kan se, at der er sket en positiv udvikling angående kørestole, er ved de sammenklappelige af slagsen.

Bliv klar til sommerferiens udflugter

En sammenklappelig kørestol kan sagtens være både komfortabel og af god kvalitet. Hos SeniorSalg.dk har de et bredt udvalg af forskellige kørestole til lige netop dit behov. Der er kørestole i den tungere vægtklasse, som kan være god til hverdagsbrug – men der er også de lettere udgaver, der er mere brugervenlige til udflugter. Hvis man vil være helt sikker på at kunne tage sin kørestol med rundt, kan man investere i en sammenklappelig kørestol, hvor den letteste kun vejer 9,6 kilo. Hvis man vil gå i den anden grøft, kan man også investere i en elektrisk kørestol, som gør det let at bevæge sig rundt uden hjælp. En elektrisk kørestol giver en anden form for frihed end den sammenklappelige kørestol, men den vil som oftest kræve en minibus eller et andet større køretøj til længere transport.

Gå ikke på kompromis: Hav udstyret på plads

Som med alle andre køretøjer kan man købe ekstra udstyr til sin kørestol. Det kan være, man gerne vil deltage i en af sommerens festivaler, og så kan det være en praktisk idé at investere i et regnslag, der dækker både dig og din kørestol. Man kan også få et indkøbsnet hos SeniorSalg.dk, som kan monteres på din kørestol, så du altid har opbevaringsplads med dig på din tur. Fordelene ved at vælge kørestol efter behov er, at du kan få lige præcis den kørestol, der gør din hverdag eller ferie nemmere. Hvis du køber for andre, er det en god idé at tjekke forskellige detaljer og ønsker med dem. Det er ikke ligegyldigt, om du har valgt en smal eller en bred siddevidde på din kørestol. Det handler alt sammen om komfort ved længere brug. Som hjælper kan detaljer, som f.eks. ergonomiske håndtag, også være en fordel at kigge efter, da der oftest skal holdes godt fast.