Find Pension – alt du skal vide om pension

Har du mange spørgsmål og undrende tanker om din pension? Du er med garanti ikke den eneste, og hos Find Pension kan du finde alle svarene.

Hos Find Pension har man en passion om at rådgive og hjælpe dig til at få din ønskede pension. Det er din alder, der afgør, hvornår du kan gå på pension. Du kan dog tidligst gå på pension i en alder af 60 år. Derudover skal du være opmærksom på, at du skal begynde at få din pension udbetalt senest i en alder af 75 år. Pensionsalderen ændrer sig dog løbende grundet politiske beslutninger, og den er typisk stigende. Du har ret til pension, hvis du har dansk statsborgerskab, fast bopæl i Danmark, og du skal have haft fast bopæl i riget i mindst 3 år, mellem du fyldte 15 og folkepensionsalderen. Hos Find Pension kan du hurtigt og nemt finde ud af hvordan din situation i forhold til pension står. Du skal blot udfylde et skema på fem spørgsmål efterfulgt af dine oplysninger, og på den måde kan Find Pension hjælpe dig på bedst mulig vis.

Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du her besøge Find Pension.

Hvorfor skal du vælge Find Pension

Hos Find Pension hjælper man dig med at finde den bedste pension. Dette kan nemlig tit og ofte være en jungle at finde rundt i. Find Pension står altid til rådighed med hjælp og gode råd, således du kan blive mest muligt tilfreds med din pension. Her bliver der naturligvis kigget på din situation, for at forsøge at finde et konkret svar på, hvilken pension er bedst. Overordnet kan du dog vælge mellem ratepension, aldersopsparing eller livsrente. Den primære forskel er, hvordan dine penge bliver udbetalt. Dette vurderes derfor ud fra, hvordan du ønsker, din udbetaling skal foregår, hvor tæt du er på pensionsalderen, hvad du får i løn på dit nuværende arbejde, samt hvilke ønsker du har til fremtiden som pensionist.

Vælger du Find Pension, får du et pensionsselskab, hvis ypperste bestræbelse er dig. Her fokuseres på at minimere dine omkostninger i forbindelse med din pensionsopsparing, således at du kan få en lang og lykkelig pension.