Finicc.com – Alt til boligindretningen

Finicc.com er en 100% dansk ejet online shop med et stort udvalg af designer køkkengreb og møbelknopper. Finicc.com elsker boligindretning og har en særlig passion for de små detaljer i indretningen. Det er her din personlige stil skinner igennem og glansen i dit hjem bliver skabt. Finicc.com udvælger nøje de mærker og designs, som de tilbyder her på shoppen. Og det gør de med et stærkt fokus på smukke linjer og former – samt at kvaliteten er i top. Deres udgangspunkt er den moderne nordiske stil. Men du vil finde Finicc.com som en kilde til inspiration uanset din personlige stil. Med deres brede sortiment er der nemlig noget for enhver smag. Hvis du har spørgsmål om Finicc.com produkter eller lignende, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til dem på hjemmesiden. Hvad venter du på? Skynd dig ind på Finicc.com og tjek det store udvalg ud!

Altid god service og hurtig levering hos Finicc.com

Når du handler hos Finicc.com, kan du forvente lidt ud over det sædvanlige. Det er en forpligtelse at sige det højt. Men det er helt i orden. For de mener det virkelig. Og det er en af grundene til, at du altid får:

  • Gratis forsendelse allerede ved bestillinger over 299,-
  • Gratis returret – uden tidsbegrænsning.
  • Skruer til montering medfølger.
  • 30 dages prisgaranti. Uden skjulte undtagelser.
  • Hurtig levering – de sender inden for 2 hverdage.
  • De hjælper dig også gerne med at vælge det helt rigtige greb eller knop.

Finicc.com tænker på miljøet

På Finicc.com er de engageret i bæredygtig livsstil og tilbyder et bredt udvalg af bæredygtige produkter. Du kan være med til at reducere nyproduktionen ved at vælge at udskifte blot håndtagene på dit ældre køkken eller dine ældre møbler i stedet for at udskifte det hele. Det er godt for både miljøet og din pengepung! Virksomheden har selvfølgelig også øje for, hvor de kan optimere og skåne miljøet. Derfor er vi medlem af Eco-Friendly Packaging, som søger at minimere emballageforbrug og -affald.