Fiskegrej og outdoor-udstyr hos Outdoor i Centrum

I 1999 stiftede Peter Uwe Hansen P&G Fishing, som senere skiftede navn til Outdoor i Centrum. Dengang lå butikken på den lille halvø Kegnæs på Als, og det var som udgangspunkt en hobby for stifteren ved siden af almindeligt arbejde. Efter et par år flyttede butikken til centrum af Sønderborg og skiftede navn til Outdoor i Centrum. I den forbindelse blev sortimentet udvidet fra udelukkende fiskegrej til alt tænkeligt outdoor-udstyr. Sortimentet bød altså pludselig på alt fra vandresko og -støvler til telte, vandrerygsække, kogegrej med flere. Der blev også plads til et større udvalg af tøj til friluftsliv og beklædning til jagt. I dag ligger butikken endnu i centrum af Sønderborg på en af de bedste placeringer på strøget, og der har de 350 kvadratmeter, som er fyldt med alt slags grej og tøj til outdoor og fiskeri, og det hele står endda til helt fantastiske priser. Hos Outdoor i Centrum er de selv vilde med lystfiskeri og outdoor, hvorfor man som kunde kan få super god rådgivning hos dem. Motorvejen lægger kun en lille smule fra butikken, og der er parkering næsten lige ved døren. Butikken er således ideelt placeret for interesserede i hele det sydlige Jylland. Outdoor i Centrum har dog også et stort og godt udvalg på deres webshop.

Outdoor i Centrum er mere end blot en lystfiskerbutik

Hvad end man besøger Outdoor i Centrum’s spændende outdoor- og lystfiskerbutik på strøget i centrum af Sønderborg, eller man hellere vil købe sit nye fiskegrej eller outdoor-udstyr online, så har de hos Outdoor i Centrum fokus på at give kunderne den bedst mulige oplevelse. På baggrund af denne håber de, at kunderne vil anbefale deres butik til andre. Ved dem kan man finde et stort udvalg af fiskeudstyr- og beklædning. De arrangerer desuden guidede fisketure, hvor man kan blive vejledt af deres professionelle guide.

Outdoor i Centrum – en fantastisk outdoor-butik

Hos Outdoor i Centrum kan man finde det fedeste og bedste outdoor-udstyr, så man altid har styr på sit grej og sin beklædning, når man drager ud på et outdoor-eventyr. De har udstyr fra verdens førende producenter af outdoor-udstyr og -tøj. De har også en masse praktisk erfaring, hvad angår vandring og udeliv, hvorfor de ved, at udstyret skal have den allerbedste kvalitet. Derfor kan man være sikker på, at det udstyr, man kan købe hos dem, kan holde til barske situationer og skiftende vejrforhold. De hjælper desuden gerne sine kunder med at finde det, som passer perfekt til deres behov.