Frederiksbjerg – Århus’ skjulte perle

Skal du besøge storbyen Aarhus, eller skal du flytte til byen, så er Frederiksbjerg helt klart en bydel, som du skal gøre dig klogere på! Hyggelige caféer, specialbutikker, fællesskab, god stemning og samvær er en stor del af hverdagen på Frederiksbjerg, og derfor er det lille samfund et besøg hver!

Udforsk Frederiksbjergs specialbutikker

Frederiksbjerg i Aarhus kan du finde utallige små hyggelige specialbutikker, hvor du kan gøre et godt kup. Her kan findes håndlavet keramik, fine smykker og eksklusivt tøj, så er du på udgik efter en unik gave til en, du har kær, så er Frederiksbjerg stedet. Elsker du at strikke, så kan man i området finde små fine garnbutikker, hvor personalet står klar til at hjælpe dig. Faktisk har Frederiksbjerg også sit eget marked, hvor du hver onsdag og lørdag kan gå på opdagelse ved Ingerslev Boulevard. Her er rig mulighed for at købe flotte blomster, kvalitetsrige råvare, friske og økologiske grøntsager samt hjemmelavet mad.

Tilfredsstil din smagssans i de hyggelige caféer

Frederiksbjerg er især kendt for sine mange gode madoplevelser, hvor der findes lækkerier i lange baner. Her kan man opleve den helt rigtige stemning, når folk samles udenfor ved små borde langs fortovene. Særligt om sommeren og i weekenderne oser Frederiksbjerg af nærvær og fællesskab, mens mennesker samles på spisesteder og barer. Jægergårdsgade er en af Frederiksbjergs populæreste gader. Her finder du farverige gamle bygninger, som sætter sit eget præg på området, og det er også stedet, hvor de hyggeligste caféer er at finde.

Naturen på Frederiksbjerg

Selvom Frederiksbjerg ligger i storbyen Aarhus, er der rig mulighed for at gå på tur i en skøn natur med smukke omgivelser. På Marselisborg Lystbådehavn findes den helt rigtige stemning, hvor man kan udforske promenaden og alle sejlskibene. Havreballe skoven og Skanseparken er også skønne områder til naturelskeren!