Gardiner har betydning for indeklimæt

Vi tilbringer en meget stor del af vores tid på vores respektive arbejdspladser. Derfor er det vigtig, at vi trives, og her spiller de fysiske omgivelser en vigtig rolle. Mange af os arbejder på et kontor i en eller anden funktion. Heldigvis har de fleste kontorer store vinduer, der lukker en dejlig masse lys ind, hvilket er sundt for vores velvære. Det kan dog også være et problem, da det kan resultere i blændende lysindfald og skiftende temperaturer. Her er det vigtigt med justerbar afskærmning, eksempelvis i form af gardiner. Det kan være til virksomhedens store fordel, at hyre et professionelt gardinfirma til at opsætning af gardiner velegnede til kontor og erhverv. Vælges den rette gardinløsning, kan det også have en positiv indvirkning på lokalets akustik.

Bidrager til arbejdspladsens stil og karakter

Der findes mange gardintyper, som alle kan have stor visuel indflydelse på indretningen og designindtrykket af eksempelvis et kontormiljø. Blandt de forskellige typer kan nævnes traditionelle stofgardiner, lamelgardiner og persienner. Udvalget inkluderer typisk et væld af farver og stilarter, som ofte kan produceres specielt til forholdene i specialmål. Måske er erhvervslokalet bygget med store buede vinduer eller andre arkitektoniske finurligheder, der stiller særlige krav til gardinernes udformning og størrelse. Uanset valget, så er det vigtigt at huske på, at der bør foretages jævnlige vedligehold og rengøring af hensyn til indeklimaet og medarbejderne trivsel. Et rengjort salgslokale gør også et meget bedre indtryk på potentielle købere.

Både store og små lokaler

De mange gardinløsninger på markedet kan i de fleste tilfælde bruges til både store, åbne kontorlokaler med høje vinduespartier og små hjemmekontorer. Kontakt din lokale gardinmontør og spørg om mulighederne, der passer til dine ønsker og arbejdsforhold. Når du har modtaget et eller flere løsningsforslag, er det tid til at vælge farve og det mønster, som du foretrækker og dermed sætte dit personlige præg på indretningen.