Gaveideer til manden der ikke ønsker sig noget

Du kender det sikkert. Du spørger din mandlige samlever, eller familiemedlem hvad de ønsker sig til fødselsdag eller andre højtideligheder, svaret her til ’’ikke noget specielt’’.
Hvad stiller man så op? Og hvordan kommer man videre med sin gaveide, når hovedpersonen ikke selv ved hvad de ønsker sig? Vi har her prøvet at samle en liste over ting som stort set alle mænd kan bruge. Også manden der har alt.

Læg et budget

Find først og fremmest ud af hvor mange penge du er klar til at bruge på gaven. Det vil gøre det langt mere overskueligt for dig, så ved du hvilken størrelse gave du er på udkig efter. Som regel er vi mere tilbøjelige til at bruge flere penge på gaver, desto tættere relationen er til vedkommende. Hvis du har fået en god ide til en gave du tror vedkommende ville sætte pris på, men gaven er lidt for dyr, kan du gå sammen med nogle andre og købe gaven.

Kend til hans interesser
Det næste du burde gøre, er at blive lidt klogere på hvad vedkommende interesserer sig for. Dette vil gøre det markant nemmere at finde drømmegaven til vedkommende. Du kan eventuelt snakke med en af personens tætte kammerater eller familiemedlemmer. Der vil helt sikkert være nogle som kan skubbe dig i den rigtige retning mod hvilken gave du skal købe. Måske han har en stor interesse indenfor fodbold. Derved kan du højst sandsynligt finde ud af hvilken klub der er hans yndlings, og købe en fodboldtrøje fra den pågældende fodboldklub, eller anden merchandise.

Hvad skal man så købe?

Hvis du ikke har kunne finde en passende gave ud fra vedkommendes interesser, er der dog stadig håb. Der er selvfølgelig nogle sikre vindere som alle mænd ville blive glad for. Du kender formegentligt vedkommende og ved hvilket tøj personen typisk går i, så det kunne være en skjorte/polo eller andet fra vedkommendes yndlingsmærke.  Mænd er oftest også dårlige til at købe produkter til at pleje dem selv, så du kan også altid gå med en anerkendt parfume, en elektrisk barbermaskine, sådan en kan altid være nyttig.

Konklusion
Hvis du efter disse tips stadig ikke har kunne finde frem til en gave du tænker der kunne være passende for vedkommende, kan du altid ’’nøjes’’ med at give vedkommende et gavekort, så kan han selv vurdere hvad der mangler der hjemme.