Gør din klinik klar til det nye år

Ejer du en klinik? Eller måske er du en del af en klinik? Uanset hvad er det den bedste følelse at møde ind til en klargjort klinik i det nye år. På denne måde er rammen også sat for det nye år, og du får bare en endnu bedre start på år 2023. Derfor kommer der nedenunder tre gode råd til at klargøre din klinik, så den kommer til at stråle.

Nyt udstyr

Er dit nuværende udstyr i klinikken ved at være slidt og måske også af ældre dato? Så kan det være en god start på det nye år at have spritnyt udstyr klar. Når du kommer tilbage efter nytår, venter det nye udstyr ligeledes på at blive brugt. Sprøjter og ny kanyle er to ting, som er rart at have liggende i klinikken, som er klar til brug. Det er vigtigt, at de er sterile, og derfor er det en god idé at have ekstra liggende også.

Rengøring

En beskidt og rodet klinik er ikke så fedt at vende tilbage til i det nye år. Derfor; gå på juleferie med god samvittighed og få rengjort klinikken. Det er også bare meget rarere at gå åbne op til en ren og skinnende klinik. Du kan enten bestille rengøring, som kan gøre det for dig, eller også kan du selv gå til værks. Uanset hvilken mulighed du ender med, vil du takke dig selv for det i januar.

Husk at ønske god jul og godt nytår til dine kollegaer

Noget af det vigtigste er faktisk at sende dine kollegaer på juleferie med god samvittighed og godt humør. Sig tak for i år og ønsk dem god jul og godt nytår – dette bidrager også til den gode stemning generelt på arbejdspladsen, hvilket er en positiv ting. Nu kan du have nogle gode juledage med en dejlig følelse i kroppen.