Hansen & Larsen kan hjælpe med din gylletank

Hansen & Larsen er en af landets førende entreprenørvirksomheder. Fra deres hovedsæde i Vestjylland varetager omkring 80 ansatte hver dag specialiserede jobs, der relaterer sig til enten erhvervsbyggeri, landbrugsbyggeri og privatbyggeri. Du er derfor godt dækket ind, hvis du vælger netop dette entreprenørfirma til at tage hånd om dit forestående byggeprojekt.

Skal du opføre en gylletank, er Hansen & Larsen klar

En gylletank er for eksempel intet problem for de erfarne projektledere bag Hansen & Larsen. Som en af landets førende entreprenørvirksomheder har de stor erfaring med alt, der hedder landbrugsbyggeri, så en gylletank bestemt er noget, man har prøvet kræfter med før. Hansen & Larsen har udført både små og store projekter inden for dansk landbrug — helt fra virksomhedens begyndelse — og man har derfor fuldkommen styr på, hvilke regelsæt der skal overholdes samt god forståelse for, hvilke typer af byggeri der passer netop dit specifikke udgangspunkt. Før et projekt som en gylletank sættes i gang, er det nemlig vigtigt at vurdere ønsker, behov og lovkrav, sådan at projektet kan gå op i en højere enhed, uden at man render ind i unødvendige konflikter. Derfor arbejder Hansen & Larsen med et nærhedsprincip, der betyder at klienten altid er tæt på hele processen, sådan at eventuelle kommentarer eller ændringer både fanges og implementeres.

Hansen & Larsen har dog erfaring med meget mere end bare en enkelt gylletank eller to. Deres kompetencer inden for landbrugsbyggeri omfatter nemlig både kostalde, svinestalde og specialstalde samt forskellige former for haller og lagerlokaler. Du kan derfor med fordel hyre Hansen & Larsen, hvis du står over for et større renoveringsprojekt, der for eksempel dækker både gylletank og ko- eller svinestald. Ligegyldigt hvilken form for projekt du mangler hjælp til, er du nemlig sikret en samarbejdspartner, der har forståelse for moderne landbrug, og de mange behov dette indebærer. Du er ligeledes sikret en partner, der vægter nærhed og tæt samarbejde højt. Hansen & Larsen ønsker nemlig altid at udføre ethvert projekt med klientens behov i fokus. Du inddrages derfor i en tæt dialog med projektets pågældende projektleder, sådan at dine idéer og inputs kan inddrages i alle led af processen. Forvent høj byggeteknisk kvalitet, tæt samarbejde og grundigt forarbejde, når du vælger Hansen & Larsen til at bygge din nye gylletank. Hvis du har spørgsmål vedrørende priser eller specifikke ydelser, står flere medarbejdere klar på telefon eller e-mail. Du finder informationer om disse på www.hansenlarsen.dk, hvor det ligeledes er muligt at udfylde en kontaktformular, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et projekt, du går rundt med i tankerne.