Har du brug for en dygtig forsvarsadvokat?

Danmark er et retssamfund. Det betyder derfor, at du har ret til en forsvarer, hvis du kommer i kontakt med straffesystemet. En forsvarer varetager dine interesser under sagen og skal sikre, at du bliver repræsenteret bedst muligt. Det gælder både under en eventuel afhøring ved politiet såvel som i retten.

Læs endelig videre, hvis du vil vide mere om, hvordan en forsvarer kan hjælpe dig.

Sådan kan en forsvarsadvokat hjælpe dig

Hvis du er mistænkt og bliver indkaldt til afhøring hos politiet, eller hvis du bliver sigtet, tiltalt, anholdt eller varetægtsfængslet, har du ret til at tilkalde en forsvarsadvokat til at bistå dig. En forsvarer er din repræsentant og vil håndtere sagen med udgangspunkt i dine ønsker. Din advokats mål er at fremlægge og forsvare de bedste muligheder for dig.
Kort sagt: En forsvarsadvokat stræber efter at opnå det bedste resultat for dig.

Selvom en forsvarer kæmper for dine interesser, må vedkommende ikke aktivt modarbejde sagens fakta eller efterforskningen. Advokaten skal heller ikke hjælpe politiet med at opklare sagen, selvom politiet er i tvivl om omstændighederne.
Forsvarsadvokatens opgave er ensidig og fokuserer kun på at støtte dig. Deres arbejde er udelukkende til fordel for dine interesser.

I Danmark har forsvarsadvokater faste takster

Mange kender mere til det amerikanske retssystem, fordi det hyppigt er repræsenteret i film og tv-serier. Derfor er der også mange, der tror, at en forsvarer er dyr at have til at hjælpe under en sag. Men Danmark er – heldigvis – ikke USA. I Danmark er der nemlig faste takster for forsvarsadvokater. Derfor findes der heller ikke dyre og billige forsvarsadvokater, for de opkræver i stedet alle den samme timeløn.

Derfor er det heller ikke dyrere for dig at udskifte en beskikket advokat med én, som du selv vælger. Du kan i stedet vælge netop den advokat med speciale i strafferet, som du ønsker.

Få hjælp af den rigtige forsvarsadvokat

Hvis du har brug for en dygtig og erfaren advokat i strafferet, er der flere gode grunde til at vælge www.strafferet.com. Bag www.strafferet.com finder du advokatfirmaet Strauss & Garlik, der står klar til at hjælpe dig, når du har brug for en advokat i strafferet.

Du kan forvente, at du hos www.strafferet.com får hjælp af hele teamet. Derfor får du et helt team af skarpe og specialiserede advokater, der kæmper for at skaffe dig et retfærdig resultat.