Hjælp til data fra Geomatic

Geomatic er et nordisk data- og analysehus, som specialiserer sig i data science og -management. De ønsker at hjælpe kunder med at finde de rette data, trends og indsigter, som kan give dem en bedre forretningsmæssig beslutningsproces. Geomatic kan hjælpe din organisation uanset størrelse, erfaring og om i arbejder lokalt eller internationalt. Data er vigtigt for alle virksomheder, hvorfor de ønsker at hjælpe ethvert selskab med indsamling af data og strukturering, blending og analyse heraf. Således bliver din virksomheds processer datadrevne. Den viden vil sikre, at i altid kan træffe de rigtige beslutninger for jeres fremgang og vækst. I samarbejdet med dem faciliteres din virksomheds innovation. Geomatic kan blende din virksomheds interne data med tredjepartsdata, hvorved et større og mere fuldendt billede bliver klart. Dermed bliver det muligt at besvare vigtige spørgsmål for din virksomhed bedre end ellers. De hjælper med alt indenfor dataindsamling, -behandling og analysevurdering. De hjælper også med operationalisering af data. Geomatic er den perfekte samarbejdspartner for dig, der ønsker hjælp til datadrevne løsninger for din virksomhed.

Geomatic – værdier

Geomatic ønsker at levere størst mulig værdi til sine kunder. Deres værdisæt beskriver, hvordan de ønsker at arbejde sammen med sine kunder for at skabe de bedst mulige resultater. Professionalisme; Geomatic har en passion for at bidrage med den største værdiskabelse, de i samarbejde med sine kunder kan skabe. Deres tilgang fokuserer på det fulde billede, hvorfor de kan se store sammenhænge uden at miste blikket for detaljerne. Innovation; de vil arbejde for at bringe inspiration til deres kunder. Forhåbningen er, at samarbejdet skal medføre nye løsninger, hvorfor kreativiteten får lov at flyde. Ud af kreativiteten kommer nemlig værdifulde og relevante løsningsmuligheder. Omtanke; ønsket er for Geomatic, at alle kan føle sig trygge i samarbejdet med dem. Kundeforhold og viksomhedskultur tager udgangspunkt i empati og samarbejde. Heraf udspringer også den sidste værdi: Tillid. Der er fokus på intregitet og åbenhed, hvilket gør dem pålidelige.

Hvorfor data er afgørende for virksomheder – Geomatic

Med et godt datagrundlag kan virksomheder træffe informerede beslutninger. Man kan holde øje med sin virksomheds sundhed og stoppe negative trends, inden de forårsager skade. Man kan måle, hvor effektiv en strategi er for at opnå de resultater, man ønsker. Man kan effektivt finde løsninger på problemer ved at kende til deres rødder. Man kan være strategisk og bakke op om sine valgte fremgangsmåder. Desuden er det med de rigtige data muligt at udnytte sine ressourcer optimalt.