Hold skroget rent med hempel bundmaling

I mere end 50 år har Hempel udviklet og fremstillet maling til alle slags fartøjer. Denne erfaring afspejles i den karakteristiske bundmaling, der bærer producentens navn. Hempel-bundmaling er let at påføre – den kan bruges i to lag, hvis du virkelig vil passe på din båd. Når det drejer sig om bundmaling til både, fås bundmaling i tre forskellige varianter: antifouling-bundmaling , ablativ bundmaling og hård voksolie-bundmaling. Antifouling-bundmaling indeholder overfladeaktive stoffer, såkaldte biocider, som forhindrer, at der sætter sig strandskaller på skroget af din båd . Hempel-bundmalingsvarianten indeholder miljøvenlige biocider. Ablativ bundmaling er såkaldt, fordi den langsomt slides af, i stedet for at den skal skrabes af hvert år. På den måde slipper du for alt det besvær, der er forbundet med at bundmale din båd. Sidst, men ikke mindst, er hård voksoliebundmaling fremstillet af naturlige stoffer og har stærke vandafvisende egenskaber. Se vores udvalg af Hempel bundmaling.

Beskyt overflader med hempel bundmaling

Bundmalingen kan påføres, selv når båden stadig er i vandet. Bundmalingssortimentet omfatter også bundmalingsprimere og rustfjernere, der beskytter din bund, fri for korrosion og i stand til at bekæmpe biofouling længe efter, at du har taget din båd op af vandet. For at sikre, at Hempel-bundmaling forbliver effektiv så længe som muligt, skal du sørge for, at den ikke tørrer for meget ud eller bliver skrabet af. Du kan holde den smidig ved at påføre to lag, inden du tager båden i brug igen. Der er ingen grund til at bekymre sig om overanvendelse: Du skal blot pensle, rulle eller sprøjte endnu et lag på, hvis det er nødvendigt, og lade det tørre grundigt, inden du tager din båd ud af vandet.

Stærkt og holdbart hempel bundmaling

Bundmalingssortimentet omfatter også bundmalingsprimere og rustfjernere, der beskytter din bund mod korrosion og kan bekæmpe biofouling længe efter, at du har taget din båd op af vandet. Hempel-bundmaling er let at påføre – den kan bruges i to lag, hvis du virkelig vil passe på din båd. Når det gælder bundmaling til både, fås bundmaling i tre forskellige varianter: antifouling-bundmaling , ablativ bundmaling og hård voksolie-bundmaling Antifouling-bundmaling indeholder overfladeaktive stoffer, såkaldte biocider, som forhindrer strandskaller i at sætte sig på din båds skrog. Hempel-bundmalingsvarianten indeholder miljøvenlige biocider.