Kapow: Online maskinauktion med stort udvalg af specialiseret maskineri

Kapow er en online maskinauktion, der forbinder sælgere fra Danmark til hele Skandinavien og Østeuropa. Det specialiserede udvalg af tungt maskineri og udstyr forhandles af alt fra professionelle maskinforhandlere til offentlige institutioner på den online platform. Læs mere om de forskellige former for maskiner, der er at finde på www.kapow.eu, herunder.

Online maskinauktion for Skandinavien og Østeuropa

Den online maskinauktion Kapow er til dig, der leder efter professionelle maskiner og ønsker at gøre en god handel. Missionen er klar og tydelig: at skabe pålidelige forbindelser mellem forhandlere fra Skandinavien og Østeuropa og på denne måde opnå de bedste forhold, når det gælder handel med tungt maskineri over landegrænser. En online maskinauktion som denne gør det nemlig muligt for forhandlere at forkorte salgstiden på brugt maskineri, samtidigt med at de kan evaluere og prissætte i forhold til, hvordan priserne ligger på ethvert givent tidspunkt. Denne online maskinauktion er altså en neutral platform, der blev grundlagt ud fra et ønske om at kunne sikre den bedste handel af tungt maskineri og udstyr ved hjælp af en transparent handelsmodel. Dette gøres blandt andet ved at sørge for komplet transparens af finanser og markedsføring, sådan at en handel altid sker uden skjulte dagsordener.

Se det store online salg af maskiner på www.kapow.eu

Kapow startede i 2013, da fire professionelle forhandlere af tungt maskineri mødtes for første gang. De lancerede i første omgang platformen Logpartner, der i 2020 udviklede sig til den online maskinauktion Kapow. Denne nye platform havde et skarpere fokus — nemlig at eksponere danske sælgere over hele Skandinavien og Østeuropa. Det store crew består af entusiastiske medarbejdere med masser af erfaring i alt fra annoncering til logistik og salg af maskineri af enhver art. På www.kapow.eu finder du derfor alt mellem landbrugsmaskiner, diverse former for maskineri til bygge- og renoveringsbranchen samt maskiner, der egner sig til anlægning af have. Denne online maskinauktion er således ikke bare en auktionsplatform, men en helt ny måde at etablere et marked for online salg af maskineri på. Når du besøger hjemmesiden, mødes du ganske enkelt af det aktuelle udbud, hvorefter en handel hurtigt kan sættes i gang. Vinder du auktionen sendes en faktura til din e-mail, og handlen kan finde sted. Byder skal efter endt auktion bare acceptere det pågældende bud igen, hvorefter handlen kan udføres i detaljer. Det har derfor aldrig været lettere at handle stort maskineri end med denne platform fra Kapow.

Find udvalget af maskineri på www.kapow.eu, og byd på dit nye maskineri allerede i dag!