Klæd dig godt på med North herretøj

Leder du efter fint og præsentabelt kvalitetstøj i store størrelser, så skal du ikke lede længere. Da det kan nogen gange være svært at finde pænt herretøj i de rigtige størrelser i butikkerne, kan det være en ide at kigge mod en online butik som Venus & Mars XL, da de også ofte tilbyder andre mærker end de mest kendte mærker, som de tilbyder i butikkerne. Med North herretøj finder du klassisk herretøj i store størrelser, som passer til enhver lejlighed, om du skal ud i naturen eller til afslappede festligheder.

Tøj til mandekroppen

Det er typisk kvindemoden, der løber med al opmærksomheden. Og det er måske også klart nok, da det ligger dybt i vores samfund, at kvinderne er dem, der skal se pæne ud og gøre sig til. Men vores samfund har udviklet sig, og i dag er det ikke kun kvinderne, der vil have det godt, når de kigger sig selv i spejlet. Det vil mændene også, og det er helt okay. Derfor er der i løbet af de seneste år også kommet med fokus på herremode og flere og flere mærker, dedikerer sig kun til herremode. Et af de mærker er North 56°4, som forhandles hos Venus & Mars XL.

North 56°4 er et dansk mærke, som har specialiseret sig i herretøj og tilbyder et bredt udvalg af XL tøj til mænd. Med North herretøj finder du tøj til hele garderoben, som passer til alle slags anledninger til dig, som gerne vil fremstå pæn og ordentligt uden at tiltrække alt for meget opmærksomhed. North herretøj er en casual garderobe, men med en seriøs indstilling til tøjets kvalitet, som produceres i høj kvalitet og som er designet med henblik på at levere den helt rigtige pasform til XL mandekroppen.

Et skridt mod den rigtige pasform

Med North herretøj træder du et skridt i retning af at finde tøj, som faktisk passer og komplementerer din kropsform, så du kan fremstå afslappet, men skarp og troværdig. North XL herretøj indeholder ensfarvede basis elementer til hverdagen, samt farvede stykker, så man kan blande tøjstilen med, så man ikke kommer til at fremstå kedelig.

Lad ikke kvinderne løbe med al det sjove ved at udvælge en garderobe, som rent faktisk klæder en, og som har det godt ved. Mænd fortjener også at kunne se sig selv i spejlet og faktisk glædes over det, de ser. Det er en følelse, som man gerne må tage alvorligt.