Køb vida træpiller hos Hesselager Energi

Er du på udkig efter vida træpiller til dit pillefyr? Så er du kommet til det helt rette sted! Her hos hesselagerenergi.dk har vi nemlig alle slags typer af forskellige træpiller, også vida træpiller. En af de mest populære vida træpiller er den i 8 mm, som især er populær i Danmark og blandt både erfarne og nye pilefyrs-brugere. Vida træpiller har en høj brændværdi på 4,8 MWh / ton – og er derudover skånsom mod din brænder. Du kan være helt sikker på at de træpiller du køber fra os altid er i højeste kvalitet til gode priser. Vores vida træpiller har også en minimal slaggedannelse, når de brændes, hvilket resulterer i en langt bedre oplevelse for netop dig. Derudover kræver det også mindre vedligeholdelse, hvis man sammenligner med lav kvalitets træpiller.

Vi blev grundlagt tilbage i 2013, og vores salg af træpiller har siden da været vores primære forretningsområde. Hesselager Energi er både leverandør for erhvervskunder og private.

Sig nej til billige træpiller

Har du ikke installeret et pilefyr endnu? Så kan du spare en hel del penge ved at få et installeret. De penge du smider efter dit pilefyr vil ofest tjene sig selv hjem igen blot efter 3-4 år, hvis du skifter til pilefyr i stedet for din nuværende varmekilde. Besparelsen afhænger naturligvis af, hvilket et du vælger at få installeret, samt hvilke træpiller du benytter til det. Vi anbefaler vores kunder, at købe træpiller med minimal slaggedannelse, eftersom det er det mest skånsomme og effektive for dit fyr.

Vi forhandler vida træpiller og andre i allerhøjeste kvalitet, og det sørger for, at du får det meste ud af dit pilefyr. Alle træpiller du finder på vores hjemmeside, inklusivt vida træpiller, har lavt aske- og vandindhold og er fremstillet af 100% rent træ.

Vi tilbyder:

  • Vida træpiller
  • HP-kvalitet i 6mm og 8mm
  • EcoNordic-træpiller
  • Stockhorvan-træpiller
  • ScanFarm DLG træpiller

Læs mere om de forskellige træpiller på vores hjemmeside.

Hos Hesselager Energi går vi altid op i, at vores service er fantastisk og at vores levering er lynhurtig. Derudover ønsker vi selvfølgelig kun at give vores kunder den bedste oplevelse hver gang i handler med os. På den måde kan du nemlig være helt tryg ved, at din virksomhed eller du, modtager vida træpiller i højeste kvalitet. Har du spørgsmål eller lignende omkring vores udvalg af vida træpiller eller lignende, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 62 25 35 10 – Vi glæder os meget til at høre fra dig!