Kork er et miljøvenligt materiale

Kork er et miljøvenligt materiale, der er smart at have under trægulve. Korkunderlaget giver en god gangkomfort, og de lange planker giver et flot udseende i boligen. Korkgulve har bløde, varme og akustiske egenskaber, der gør dem ideelle til stuer og soveværelser. Korken absorberer støj, så gulvet bidrager til mindre støjniveau. Kork er et miljørigtigt alternativ til gulvet derhjemme. Korkgulve er varme, bløde og akustiske. De lange planker giver et flot udseende i boligen kombineret med korkens bløde, varme og akustiske egenskaber. Et korkgulv giver ingen trinstøj og virker ligesom et gulvtæppe støjdæmpende, således at gulvet bidrager til en god akustik i rummet. Korkgulve er miljøvenlige og allergivenlige. Kork er et naturligt materiale, der ikke indeholder skadelige stoffer. Korkgulve er desuden nemme at rengøre og vedligeholde. Kork gulve er det perfekte valg til boligen, hvor der ønskes et gulv med god komfort, flot udseende og god akustik.

Korkgulve kan ligeledes anvendes i kontorer og virksomheder

Korkgulve kan ligeledes anvendes i kontorer og virksomheder, da de bidrager til en god akustik og mindre trinstøj. Korkunderlaget giver desuden en blød og behagelig gangkomfort. Korkgulve er et flot og holdbart gulv, der vil pynte i enhver bolig både varmt og akustisk. De lange planker giver et flot udseende i boligen kombineret med korkens bløde, varme og akustiske egenskaber. Korkunderlaget giver en behagelig gangkomfort og reducerer trinlyden. Korkgulve er miljørigtige og allergivenlige.

Kork er en fornybar og miljøvenlig ressource der har mange fordele

Kork er en fornybar og miljøvenlig ressource, der har mange fordele. Hvis du som mange andre vælger at købe korkgulv, får du et gulv der kan bruges i stort set alle huse og sammenhænge. Det er næste kun på badeværelset eller i et andet vådrum, at det dsv. ikke kan bruges. Men grundet dets mange gode genskaber kan det være en stor fordel at benytte sig af netop dette gulv. Har du spørgsmål eller andet angående gulvet, så skriv endelig en mail eller giv dem et ring gennem hjemmesiden. Så kan de med sikkerhed hjælpe dig med at svare på alle de spørgsmål der nu skulle være.