Krimier, fantasy m.m. i skønlitteratur hos tales

På tales.dk har du let adgang til en kæmpe samling af skønlitteratur. Er du til hæsblæsende krimier eller magiske fantasy fortællinger i komplet anderledes universer? Så tilmeld dig tales Premium, og løb aldrig tør for læsestof. Denne app til lydbøger er perfekt til dem, der sluger gode bøger som sukkervand.

Skønlitteratur – de bedste bøger online på tales.dk!

Med skønlitteratur er det muligt at dykke ned i det fiktive og anderledes – det, som får os til at reflektere over alt fra hverdagen til hele tilværelsen. Hos tales.dk tilbyder de alt fra Harry Potter og Ringenes Herre til Twilight og Game of Thrones i deres samling af skønlitteratur.

Køb både hardcover og softcover bøger billigt. Kan du bedre lide e-bøger eller lydbøger? De fleste bøger fås i flere formater. På tales.dk finder du ganske enkelt al den skønlitteratur, som du kan drømme om!

Lige nu er der en række skønlitterære værker som hitter. Lad mig anbefale Obscuritas af David Lagercrantz eller Vand til blomster af Valérie Perrin, hvis man ønsker værker med et rigtig flot sprog. Den uhyggelige Kastanjemanden, som især er kendt pga. TV-serien, er bestemt værd at læse – også, hvis man allerede har set afsnittene.

Rottelinjen, Som man sår og Heltenes sommer er også skønlitteratur, der skal opleves. Du finder en bred skare af nationale og internationale skønlitterære bøger til gode priser online.

Krimier fra bedste hylde

Hos tales har de alt til læseren, som ikke kan få nok af krimier! Oplev Oxen, Venner og fjender og mange flere som lydbog, e-bog eller i almindeligt papirformat.

Hvis man skal give krimigenren nogle ord, så er det i bund og grund fortællinger, hvor en kriminel handling er i fokus. Den er omdrejningspunktet og påvirker fortællingen på flere forskellige led. Så er der en person, som skal opklare forbrydelsen, imens der naturligvis også er en række mistænkte. Andre karakteristika, der også gør sig gældende for krimier, er spor, motiver og en opklaring som afsluttende led. Det er klart, at med disse byggesten er der nærmest ingen grænser, og det har alverdens forfattere bevist. Er du til skandinaviske krimier eller noget mere eksotisk? Du finder noget til enhver smag på tales.dk.

Tilmeld dig tales Premium, og hav adgang til krimier ad libitum! Når du tegner abonnement, kommer du aldrig til at mangle skønlitteratur. Med Premium appen får man adgang til et bredt katalog af lydbøger. Med lydbøger er man i stand til at nyde de bedste bøger i situationer, hvor det ellers ikke er muligt at læse. Det kunne f.eks. være, når man handler ind, eller når man dyrker let motion. Det er nok denne fleksibilitet, der har gjort lydbøger så populære.