Linkbuilding – Hvordan fungere det?

Har du hørt om linkbuilding før, men ved ikke rigtigt hvad det er? Så skal du følge med i den her artikel. Når det kommer til søgemaskineoptimering findes der ikke nogen facitliste, men der foreligger en lang række retningslinjer fra google og, hvis du følger dem til punkt og prikke vil du få svært ved at opnå de meget eftertragtede topplaceringer. Det er derfor at seo-linkbuilding er et must. Tilbage i tiden begrænsede linkbuilding sig udelukkende til et spørgsmål om at få så mange links som overhovedet muligt. I dag handler det dog i højere grad om kvalitet fremfor kvantitet. Googles algoritme er nemlig blevet mere kvalitetsbevidst og kan derfor lang bedre vurdere, hvor meget værdi et link skal tilføre til en hjemmeside. Kunne du godt tænke dig at vide mere omkring dansk linkbuilding, så kan du gå ind på hjemmesiden og læse mere, eller du kan følge med i den her artikel.

Linkbuilding – Hvad er et stærkt link?

Når det kommer til linkbuilding er der mange ting man skal have styr på. En af dem er at have et stærkt link. Styrke referer til den drivkraft, som ligger bag de links som du modtager og på samme måde er en hjemmesides egen styrke baseret på de links som hjemmesiden selv har. For at vurdere hvor stærkt links og hjemmesiderne er, så bruger google en algoritme, som hedder PageRank. Denne algoritme sortere milliarder af hjemmesider, som den gør ved hjælp af de links, som bliver sendt frem og tilbage fra hjemmesider. Google fjernede den offentlige adgang til PageRank, hvilket måske kan være derfor at du ikke har hørt om den. Der var nogen, der mente at grunden til at det blev fjernet var at SEO’er udnyttede systemet til linkbuilding og salg af links.

Linkbuilding – Styrkebestemmelse af links

Linkbuilding er en stor størrelse og det er derfor at der findes en række faktorer, der spiller ind når google skal vurdere styrken af et link. Det drejer sig primært om hjemmesidens egen styrke, linkets placering på den og det antal udgående links. Det er bare nogle af de faktorer der spiller ind når det kommer til styrkebestemmelse af links. Ønsker du at vide mere omkring linkbuilding, så hop ind på siden og læs mere.