Micha forhandlerliste

Micha er efterhånden ved at være en ældre dansk virksomhed, som har eksisteret siden 1932, hvilket vil sige at virksomheden snart fylder 90 år. Virksomheden startede oprindeligt i Herning. hvor selve produktionen startede. Siden da har virksomheden været igennem en utrolig stor udvikling, som har betydet de har fået et markant bredere sortiment. Dengang solgte de hovedsageligt kun strik, og det fungere rigtig godt, men senere har de nu udvidet til T-shirts, bluser, kjoler, skjorter og nederdele. Så som du kan høre er der efterhånden noget til enhver smag. Det er utrolig vigtigt for Micha forhandlerliste, at man beholder nogle af de produkter, som var med til at starte virksomheden op. Derfor er deres strik produkter en utrolig vigtig del af virksomheden. I dag er Micha også kendetegnet ved at man kan få deres produkter i utrolig mange flotte farver. Det hører utrolig godt sammen med at man hos Micha forsøger at få de nyeste trend og tendenser ind i deres produkter. Det betyder også at der er utrolig gode muligheder, som forbruger for at finde det som passer helt perfekt til dig. Micha kommer årligt med 4 kollektioner, altså en til hver årstid, hvilket vil sige vinter, forår, sommer og efterår. På den måde lader Micha sig hele tiden inspirere, og bliver opdatereret med de nyeste tendenser som nævnt. Micha har sørget for deres produkter er til alle uanset størrelse eller facon. De har nemlig størrelse fra 36 til 48, hvilket giver en utrolig bred målgruppe. Det vil sige at alle for den unikke mulighed for at gå moderigtigt klædt. Micha forhandlerliste hjælper dig på vej.

Micha forhandlerliste – stort fokus på produktet

Micha forhandlerliste går utrolig meget op i produktet, og specielt deres designs i Danmark er der utrolig stor fokus på, da de hele tiden kan finpudse dem på fabrikken. De går meget op i at deres produkter er utrolig holdbare, så deres kunder er tilfredse. Som sagt så bliver virksomheden inspireret fra hele verden til deres kollektioner, og dermed prøver de hele tiden at optimere deres produkter med de bedste materialer og print.

Kontakt Micha forhandlerliste

Hvis du ønsker noget nyt til dit klædeskab så find Micha forhandlerliste. Det vil du med sikkerhed blive glad for senere hen. da det er utrolig gode produkter, som bygger på værdier som kvalitet, holdbarhed og komfort.