Mimi de Paris har flot tøj og smukke smykker

Hos Mimi de Paris har de altid et spændende udvalg af modetøj klar, du kan kigge igennem. Blandt andet har de skønne design fra Bitte Kai Rand, du endelig ikke må snyde dig selv for et kig på. I kategorien med Hultquist er der ligeledes en række spændende produkter, for eksempel halskæder, ringe, armbånd og andre flotte smykker. Læs mere om begge mærker og om butikken i artiklen herunder.

Du kan få Bitte Kai Rand hos Mimi de Paris

Bitte Kai Rand har været toneangivende siden 1981 og et af de mest populære modetøjsmærker herhjemme. Med deres unikke og smukke design skal der ikke meget overbevisning til, før man får lyst til at lægge et par af deres produkter i indkøbskurven, når man shopper online. Tag bare et kig på www.mimideparis.dk, hvor de lige nu har en masse fine stykker tøj fra Bitte Kai Rand kataloget klar til levering. Her kan man blandt andet glæde sig til kjoler, trøjer, kåber, flæsekjoler, jakker og bukser. Alt sammen i den helt særlige Bitte Kai Rand stil, der har været én af de primære årsager til modehusets store popularitet. Bitte Kai Rand er det perfekte modetøjsmærke til individuelle kvinder, som ikke er bange for at klæde sig unikt på, og som ikke går op i, hvad andre tænker. Lyder det som noget for dig? I så fald bør du helt sikkert bruge lidt tid på at kigge kataloget med Bitte Kai Rand tøj. Du finder det hos Mimi de Paris lige nu igennem.

Moderne smykker fra kvalitetsbevidste Hultquist

Ud over Bitte Kai Rand finder du også Hultquist smykker i kataloget hos Mimi de Paris lige nu. Hultquist har siden 1980 designet smukke og unikke smykker, der sammenblander forskellige stilarter, og som vigtigst af alt er utrolig flotte. Så uanset om du savner et nyt armbånd til din smykkeskrin, en ny fingerring eller måske en flot armring, vil Hultquist kataloget uden tvivl være et godt sted at kigge efter det. Med et feminint look, der tydeligt er inspireret af klassisk skandinavisk design, er Hultquist stadigvæk et af de mest interessante og charmerende danske smykkemærker.

Du kan med fordel klikke ind på Mimi de Paris for at få et overblik over det store udvalg af tøj fra Bitte Kai Rand samt smykker fra Hultquist. Ud over smykker fra Hultquist og tøj fra Bitte Kai Rand kan du også glæde dig til at se produkter fra mærker som Fine Copenhagen, Tif Tiffy og Imperial Fashion.