PetLux.dk tilbyder kvalitetsprodukter til din hund og kat

Når din hund springer rundt og logrer med halen efter den daglige gåtur i parken, eller din kat spinder højlydt, når du begynder at klø den bag øret, så er det et sikkert tegn på tilfredshed og glæde. Den gode ejer ønsker naturligvis alt det bedste for sit kæledyr, menneskets bedste ven, og vil absolut gøre alt, der står i sin magt for, at det kæledyr trives og har det godt. Hos PetLux.dk gør vi det nemt at være kæledyrsejer, da vi altid hjælper dig ved at have de rette produkter lige ved hånden. Her finder du altså et bredt udvalg af både, legetøj, udstyr og foder i allerhøjeste kvalitet til både hun og kat. For at holde dit kæledyr raskt og sundt er det meget vigtigt med den rette næring, ligeså vel med motion der sikrer at dit kæledyr trives i dit hjem. PetLux.dk går op i, at dit kæledyr får den bedste pleje og livskvalitet, og vi sikrer dig af netop denne grund de bedste kæledyrsprodukter, som er til at betale.

Kost og næring

Som kæledyrsejer er det vigtigt at købe det rette foder, så du sikrer dit kæledyr energi og generel sundhed. Kost og den rette næring er vejen til et langt, og det er skam ikke helt ligegyldigt, hvilken slags foder du vælger til din hund og kat. Det kommer først og fremmest helt an på dit dyrs alder, sundhed, størrelse, og aktivitetsniveau. Hos PetLux.dk finder du nærende og sundt kvalitetskost til de små hvalpe, den aktive jagthund, hunden på kur og til den sarte seniorhund. Du finder ligeledes kvalitetskattemad og godbidder, som selv den mest kræsne kat vil elske at sætte tænderne i. Udvalget er stort, så du altid kan finde netop de produkter, der passer til dit kæledyr og dets specifikke behov.

Altid hurtig og sikkert køb Hos PetLux.dk

Når du handler hos PetLux.dk gør du ikke blot et kvalitetskøb, der gavner dit kæledyr derhjemme, men du gør også et hurtigt og sikkert et af slagsen. Dine varer bliver leveret skånsomt, og betalingen foregår selvfølgelig via en sikker og krypteret forbindelse. PetLux.dk leverer til hele Danmark, Norden og resten af EU og sender din pakke hurtigt, inden for 1-2 hverdage. Som prikken over i’et sender vi desuden helt gratis godbidder med til dit kæledyr, når du bestiller via vores webshop. Du har også mulighed for at besøge den fysiske butik, der er placeret i Hellerup og har åbent fire gange om ugen. Kom ind, og sig hej, så vi kan få en snak om de rette produkter til dit kæledyr.