RN Solutions – Eksperter i belysning til landbrug og industri

RN Solutions er eksperter i lys til stald og industri. I landbruget opnås bedre reproduktion og velfærd for dyr og mennesker samtidig med at omkostninger til belysning skæres ned. Til industri og andre erhverv tilbyder RN Solutions lysberegning og armaturer til ethvert projekt, endda kundespecifikke produkter i mindre serier som produceres på egen fabrik i Kina. LED-armaturerne er vandtætte og beskyttet mod korrosion, hvorfor belysningen også er velegnet til fødevareindustrien. RN Solutions har fokus på at udvikle bæredygtige belysningsløsninger og på FN’s verdensmål 7. bæredygtig energi; 9. industri, innovation og infrastruktur; 12. ansvarligt forbrug og produktion og 13. klima-indsats. Belysningsløsningerne sikrer kunder et lavere omkostningsniveau, fordi de har lavere strømforbrug og holder bedre end andre løsninger, hvorfor udgifter til vedligeholdelse falder. Samtidig er systemerne nemme at opsætte hvilket gør installation hurtig og smertefri. Find din arbejdsplads’ nye belysningsløsning allerede i dag hos RN Solutions.

Belysning til landbrug

RN Solutions tilbyder staldbelysning til svine-, kvæg- og fjerkræstalde. LED-belysningsløsningerne sikrer optimale produktionsforhold uanset staldtype og er samtidig omkostningseffektive eftersom de bruger mindre strøm og er mere holdbare end almindelige belysningsløsninger. I svine- og kvægstalde sikres optimale reproduktionsforhold og bedre velfærd for dyr og mennesker. Staldbelysningen lever op til dyrlægers- og førende internationale rådgiveres anbefalinger. Desuden er erfaringer fra ind- og udland grundstenen for belysningsløsningerne. Staldarmaturer og spandelamper er lavet til staldmiljøer. De tåler således større mængder støv og vand end andre belysningsløsninger. Desuden kan de højtryksrenses. Fjerkræstalde kræver belysning der kan dæmpes uden at flimre. RNS LED MODULAR dæmpbare armaturer er udviklet til fjerkræstalde, hvorfor hovedfokus er at levere en belysningsløsning som ikke flimrer ved dæmpning.

Belysning til industri

Lys og vedligeholdelse spiller en væsentlig rolle for ethvert godt arbejdsmiljø. Med belysningsløsninger fra RN Solutions sikres det bedst mulige miljø på arbejdspladsen samtidig med, at strømforbruget mindskes 50-80 procent. Tilsvarende mindskes CO2 udslip. RNS INDUSTRIARMATURER er sikret for elektronisk støj, hvorfor de ikke påvirker forskelligt elektronisk udstyr. Desuden tåler de rengøring med højtryk og er dermed velegnet til fødevareindustrien. RN Solutions tilbyder LED-armaturer til alle typer projekter og tilbyder desuden lysberegninger. Deres specialudviklede lyskoncepter til industri sikrer nem installation, markant besparelse på elregningen og er desuden en langtidsholdbar løsning. De tilbyder 5-10 års garanti på sine LED-belysningsløsninger, som har en levetid udover det sædvanlige.