Salg af sølvtøj – giv dit gamle sølvtøj nyt liv

Har du en masse gammelt sølvtøj som du ikke rigtigt får brugt, men du syntes det ville være synd bare at smide det ud? Hvis det er tilfældet så er du kommet til det rette sted. Salg af dit gamle sølvtøj kan nemlig være med til at give det nyt liv efter det er blevet omsmeltet. Det betyder at det sølvtøj du ikke længere får gavn af, kan altså komme til at gavne nogle andre. Salg af sølvtøj er egentlig meget simpelt, du skal bare booke en tid til en vurdering og så kan du få det vurderet det. Det er ganske gratis at få vurderet dit sølvtøj og ligegyldigt om det er hele sølvbestik, enkelte dele eller servering og børnebestik. Dit sølvtøj vil blive købt ligegyldigt om det er nyt eller gammelt bestik, som er stemplet. Har du længe ville komme af med dit sølvtøj så er salg af sølvtøj det helt rigtige valg.

Salg af sølvtøj fra designere

Er der tale om sølvtøj fra kendte designere som Georg Jensen, Hans Hansen, A. Dragsted, Cohr, Evald Nielsen, og mange flere, vil du som regel få en højere pris for dit bestik. Fra designeren Georg Jensen, er det produkter som: Pyramide, Kongemønster, Dronningemønster, Bernadotte, Dobbeltriflet, Kaktus, kugle og Magnolia, som er meget eftertragtet, hvorimod fra Hans Hansen er eksempelvis Kirstine som har en speciel interesse. Har du ingen af disse, er du selvfølgelig stadig velkommen til at komme ind med dit sølvtøj. Udover navnet så, hvis du vil have en høj pris for dit salg af sølvtøj, så har alder, stand, graveringer, efterspørgsel og meget mere en stor betydning for værdien af sølvtøjet.

Salg af sølvtøj – Hvordan ved jeg om det er ægte?

Hvordan ved du om det sølvtøj du har tænkt dig at sælge er ægte? Det er egentlig ret simpelt, fordi ægte sølvtøj er altid stemplet, derfor kan du helt selv tjekke om dit sølvtøj er lavet af ægte sølv. Det kan dog godt være svært at finde stemplet i sølvet, så du kan evt. gøre brug af en lup eller et forstørrelsesglas. Er du dog stadigvæk i tvivl om, om dit sølv er ægte, så vil en syretest være nødvendig at foretage. Så skynd dig at skriv ind og få en uforpligtende samtale i dag.