Se de veldesignede gulvspejle fra Direkte Import

Hos Direkte Import er man klar med et af landets bedste udvalg af flotte møbler til boligen. De har alt lige fra nydelige vitrineskabe til praktiske og dekorative gulvspejle. Mangler du derfor et møbel til at gøre indretningen i stuen, køkkenet, badeværelset eller stuen helt perfekt? Deres butik er det helt rette sted at kigge. Læs mere om deres katalog og om butikken i artiklen herunder.

Gulvspejle fra Direkte Import er lavet i unikke design

Mangler der et godt gulvspejl på jeres badeværelse eller i soveværelset, så kig forbi www.direkteimport.dk. Her finder man en række forskellige fine gulvspejle med træramme eller metalramme og helt sikkert også et gulvspejl, som vil passe perfekt til jeres indretning. Kataloget tæller over 30 forskellige unikke design, så der er virkelig meget at vælge imellem. Har man ekstra meget plads i sit rum, kan man vælge et af de ekstra store spejle. Har man omvendt ikke helt så meget plads at gøre godt med, findes der naturligvis også gulvspejle i lidt mere pladsbesparende størrelser. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem. Fælles for alle gulvspejle er et flot og unikt design samt en ekstra høj kvalitet, som garanterer at man nok skal have glæde af sit nye spejl i lang tid frem. Og husk, at der er gratis fragt, når du handler på hjemmesiden, også når det gælder gulvspejle.

Vælg mellem de flotte vitrineskabe, der klæder enhver stue

Der er som lovet også andre spændende kategorier at kigge nærmere på, når man besøger Direkte Import. For eksempel har de et af landets absolut bedste udvalg af vitrineskabe. Her kan man vælge imellem helmalede vitrineskabe, antikmalede og skabe i metal. Man har desuden både mulighed for at købe et væghængt vitrineskab eller en stående model. Det afhænger bare af, hvad man synes bedst om, og hvad der egner sig bedst til ens hus. Præcis ligesom i kategorien med gulvspejle, er alle vitrineskabe nøje udvalgt ud fra skrappe krav til kvaliteten, og de skal nok holde sig flotte i mange år frem.

Har du lyst til at kigge nærmere på udvalget af både vitrineskabe, gulvspejle og en masse andre fine møbler? Så besøg forhandlerens hjemmeside allerede nu. Så kan du også drage fordel af gode kundefordele. Det er eksempelvis hurtig levering, høj kundeservice og mulighed for selv at komme og se møblerne, inden du køber dem. Butikken indeholder et stort showroom. Har du spørgsmål af den ene eller anden art, kan du naturligvis rette en henvendelse til kundeservice på hjemmesiden. De skal nok få dem besvaret hurtigt.