Skab praktiske opbevaringsløsninger, også på arbejdspladsen

Plads er i mange henseender essentielt, og vil du gerne have mest muligt ud af dette, handler det i mange tilfælde om at skabe gode opbevaringsløsninger. Dette gælder både i hjemmet men også i høj grad på arbejdspladsen. Læs med her og drag inspiration til, hvordan du får mest muligt ud af din opbevaringsplads.

Disse tiltag kan gøre en forskel på arbejdspladsen

Vil du gerne have mest muligt ud af arbejdspladsen, og på samme tid skabe nogle praktiske arbejdsgange, kan du med fordel tage et kig på nedenstående liste:

  • Vil du gerne implementere god og flytbar opbevaring, for eksempel i en kantine, et køkken, et mødelokale eller noget helt fjerde, kan du overveje en rullevogn. Med et rullebord eller rullevogn bliver det nemlig muligt nemt og enkelt at flytte større mængder ting ad gangen, samtidigt med at struktur og system bibevares. En rullevogn er alsidig i sit anvendelsesgrundlag og kan bruges i mange henseender.

  • Sørg for gode systemer til dokumenter og andet. På den måder ligger det ikke og flyder, og du vil med det rette system, for eksempel ringbind, skuffer, hylder og mapper, altid kunne finde hvad du leder efter.

  • Sørg altid for opbevaringsløsninger, der gør det nemt og overskueligt at gøre rent. På den måde opretholdes en god hygiejne, og du kan let rykke rundt på de forskellige ting, der er samlet efter kategori.

Også i hjemmet bør du tænke praktisk

Den gode opbevaringsløsning bør også tænkes ind i dit eget private hjem. Tænk her gerne både praktisk og æstetisk, så de forskellige elementer i sidste ende mødes og går op i en højere enhed.

Mange har for eksempel tænkt opbevaring ind i forbindelse med andre møbler såsom seng eller sofa, og diverse udstyr kan gemmes væk i pæne kasser, der både pynter og er praktiske, så dit hjem giver mening.