Slap af i haven med lounge havemøbler og havestole fra Direkte Import

Direkte Import er en webshop og en butik, der forhandler havemøbler til de danske haver. Det store udvalg omfatter alt fra lounge havemøbler til havestole af forskellig art. Disse fås til lækre priser i lækre materialer og leveres desuden altid kvit og frit. Læs mere om udvalgets høje kvalitet herunder!

Lounge havemøbler fra Direkte Import sikrer luksus i haven hele sommeren

Drømmer du om et hjørne, der er perfekt til afslapning i haven eller udestuen, er du kommet til rette sted. Direkte Import forhandler et stort udvalg af lounge havemøbler, der kan opfylde dine drømme om optimal komfort og afslapning. Du kan for eksempel få fingrene i et lounge sofasæt, et hjørnelounge-sæt og komplette havesæt i lounge-stil. De møbler, der kategoriseres som lounge havemøbler på www.direkteimport.dk er alle utroligt komfortable og perfekte til afstresning og afslappende stunder i aftensolen. Under denne kategori kan du blandt også få fat på de eftertragtede elskovsreder, der er det ultimative afslapningsmøbel. Alle lounge havemøbler passer ligeledes godt sammen, hvilket især er en fordel, hvis du mangler flere forskellige typer møbler. Uanset hvilke møbler du investerer i, er du dog sikret et utroligt holdbart møbel. Lounge havemøbler fra Direkte Import fremstilles nemlig i det slidstærke polyrattan flet, der gør vedligeholdelse utroligt nemt.

Find flotte havestole på www.direkteimport.dk og nyd solen i fulde drag

Har du ikke brug for hele møbelsæt, men i stedet bare et sæt havestole er dette naturligvis også en mulighed. Udvalget af havestole fra Direkte Import dækker derfor utroligt bredt, sådan at du kan få havestole, der passer de møbler du allerede har i haven. Har du for eksempel investeret i lounge havemøbler, fås flere stole i samme stil, sådan at du kan skabe harmoni og sammenhæng i din haves look. Foretrækker du mere simple design, fås flere havestole også i fine metalrammer med lameller af lækkert teaktræ. Dette design fås ligeledes i det populære materiale artwood, et alternativ til teaktræ, som kræver meget lidt vedligeholdelse. Alle fås de i forskellige farver, sådan at du kan matche dine nye havestole med dine allerede eksisterende havemøbler. Ligeledes er alle modeller produceret i utrolig høj kvalitet, hvilket betyder at de ikke bare er komfortable, men også udgør en langsigtet investering. Du behøver derfor ikke at sidde ubehageligt i billige klapstole, når du vil nyde solen længere! Gå i stedet på opdagelse i det store udvalg af havestole på www.direkteimport.dk.

Få alt til haven på www.direkteimport.dk. Det store sortiment er ligeledes at finde i levende live i det endnu større showroom, du har mulighed for at besøge på Fyn!