Telefonsystem til alle typer af behov

God kundeservice er alt afgørende i dag. Kunder forventer, at de altid nemt kan komme i kontakt med virksomheden, og derfor har din virksomhed brug for det bedste telefonsystem, så alle kunder får en god oplevelse lige fra første opkald. Samtidig skal det være nemt at arbejde med for dine medarbejde i virksomheden, så de ikke spilder energi på et forvirrende system, men derimod får overskud til at klare de mange opgaver. Gennem mere end 20 år har vi hos L&E hjulpet virksomheder over hele landet og i alle slags brancher med at finde de rette telefonløsninger for dem. Vi kan også hjælpe netop dig med at finde det rigtige telefonsystem for din virksomhed.

  • Tilpasset dine behov
  • Uden binding
  • Brugervenlig
  • Baseret på nyeste teknologi
  • Leveret og installeret uden problemer

Vælg den rigtige telefonløsning – Vi tilbyder 3 forskellige telefonsystemer

Uni-tel One-connect

Et oplagt valg hvis du er interesseret i at genbruge virksomhedens eksisterende IP bordtelefoner. Du kan selv bestemme om det skal være TDC eller Telenor mobildækning.

Telavox – telefonsystem med video og chat

Hosted telefonløsning med integration af mobiltelefoner med en Softphone. Her kan du vælge om det skal være TDC eller Telia dækning.

Flexfone telefoniløsning

Dette er en hosted platform med integration af mobiltelefoner i TDC net.

L&E tilbyder naturligvis gennemgang og en demo af de forskellige løsninger. Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os.

Med et telefonsystem fra os får du:

– Professionel velkomst til dine kunder i telefon. Vi tilbyder hjælp til professionelle speaks.

– Flere smil i telefonen. Den rette løsning sparer medarbejderne for bekymringer og giver dem bedre tid og overskud til at servicere dine kunder.

– Nem om og -viderestilling til både mobiltelefoner og lokalnumre.

– Et yderst godt værktøj til at holde telefonmøder.

– Mulighed for at bruge dine nuværende telefoner eller investere i nogle helt nye. Valget er dit.

– Problemfri installations- og implementeringsfase. Vi er med dig hele vejen.

– En telefonløsning, som let tilpasses i takt med at din virksomhed ændrer sig.

Hos L&E er servicen i top

Vil du høre mere om dine muligheder med et effektivt og brugervenligt telefonsystem, så tøv ikke med at give os et kald på 96 26 44 44, eller skrive en mail til info@l-e.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende. Med vores mange års erfaring indenfor branchen kan vi garantere, at vi altid kan finde en god løsning, der passer til netop dit behov. Hvad venter du på? Kontakt os og få en snak omkring de mange forskellige muligheder – Vi glæder os til at høre fra dig!