Tøj og accessories til kvinder fra Lala Berlin

Lala Berlin skaber smukke designs, og på grund af disse og deres genkendlige prints har de taget verden med storm. Særligt i norden er mærket blevet super populært. Deres luksuriøse produkter kombinerer det klassiske og det urbane, og deres populære Triangle Trinity-tørklæder er blevet ikoniske. De laver dog meget mere end tørklæder. Deres brede udvalg af skønne designs byder således også på smukke kjoler, lækre t-shirts og accessories, som kan fuldende ethvert outfit. Lala Berlin har base i Berlin. Designeren, som stiftede mærket, Leyla Piedaysh, er bosat i Berlin og født i Iran. Siden 2004 har hun skabt skønne kollektioner, som alle sammen oser af elegance og femininitet, og som indeholder chic storby-designs. Femininiteten kommer til udtryk i de løse og legende silhuetter. Kollektionerne indeholder altid prints med inspiration fra hele verden, hvilket gør, at Lala Berlins designs er skønne uanset hvor i verden, du befinder dig. Kollektionerne er skabt, så de både passer til storbyen, og samtidig trækker Lala Berlins designs tråde tilbage til Piedayshs mellemøstlige rødder. Find smukke styles fra mærket på en Lala Berlin online shop.

Eksklusive designs fra Lala Berlin til alle aldersgrupper

Kombinationen af klassiske og moderne elementer i designs fra Lala Berlin gør, at det appellerer til en bred målgruppe af piger og kvinder i alle aldre. Tøj og accessories fra mærket passer således fantastisk ind i både modebevidste piger og kvinders garderober. De populære tørklæder fra mærket kan passende bæres af alle aldre, og de er skønne til alle fra karrierekvinder til konfirmander. De øvrige styles i Lala Berlins kollektioner nyder også stor popularitet hos mange, og de er fantastiske tilføjelser til enhver kvindes garderobe og outfits. Mærket rammer en god balance mellem at have varierede designs i sine kollektioner og samtidig at skabe styles, som er øjeblikkeligt genkendelige. Genkendeligheden skabes blandt andet af deres ikoniske logo og de smukke mønstre og prints, som deres kollektioner altid indeholder. Variationen ligger især i mærkets skønne og brede farvevalg, som skifter med årets sæsoner og tidens trends.

Tøj og accessories fra Lala Berlin – materialer og kvalitet

Produkter fra Lala Berlin produceres altid med kvalitet for øje. Kollektionerne indeholder styles i mange forskellige materialer. Iblandt disse er eksempelvis cashmere, silke og bomuld de mest anvendte. Disse materialer er skønne at have på, og de er samtidig lette. Tøjet holder i mange år og kan bruges et utal af gange. En stor del af Lala Berlins kollektioner produceres i Europa.