Vælg en moderne og flot indendørs ståltrappe

Ønsker du dig en indendørs ståltrappe eller New Yorker vægge, kan du med fordel kigge forbi First Floor CPH. Her fremstiller de begge dele, og deres produkter er meget veldesignede. Du vil få et unikt look i hjemmet. Læs mere om valgmulighederne for indendørs ståltrapper, New Yorker væggenes afskærmende funktion og First Floor CPH herunder.

Få en stilren indendørs ståltrappe fra First Floor CPH

Med en indendørs ståltrappe fra First Floor CPH får du et stykke interiør, som kan give kontrast til de lyse vægge i dit hjem. Deres indendørs ståltrapper er lavet i kvalitetsmaterialer, og der lægges meget energi i, at eksempelvis gelænderet er det rigtige. Du kan få fladjernsgelænder, et gelænder lavet i profil eller et gelænder med runde stålprofiler. Er du interesseret i en alternativ løsning til en ligeløbstrappe kan de fremstille en indendørs ståltrappe med kvartsving. Uanset hvad du søger, kan First Floor CPH hjælpe dig frem til den rigtige indretning. Deres indendørs ståltrapper er i høj kvalitet og veldesignede. Derudover passer de enormt godt sammen med deres andre produkter. Generelt giver det sorte stål en flot kontrast til de lyse vægge, der er typiske for moderne hjem. Tager du fat i First Floor CPH kan de hjælpe dig med, hvordan din indendørs ståltrappe skal designes, og hvordan den skal implementeres i dit hjem.

Udsmyk dit hjem med New Yorker vægge

Et af de produkter, som en indendørs ståltrappe passer godt sammen med, er New Yorker vægge. Med New Yorker vægge skinner lyset igennem. Installerer du en i dit soveværelse, kan det arrangeres, så du får sollys, når du vågner om morgenen, mens du får den praktiske funktion, at de afskærmer lyd og lugt. Hos First Floor CPH går de meget op i at designe de flotteste New Yorker vægge. Er du interesseret i at finde ud af, hvordan de ser ud, kan du med fordel besøge www.firstfloorcph.dk. Her kan du se billeder af nogle af de løsninger, der er blevet brugt. Du kan også få en idé om, hvilke standardstørrelser de tilbyder. New Yorker væggene kommer i fag. Finder du ikke noget, der passer til dig i deres standardløsninger, kan du få specialtilpasset dine fag. First Floor CPH er pålidelige og har stor erfaring og ekspertise. De kan derfor på det varmeste anbefales, hvis du mangler en indendørs ståltrappe eller New Yorker vægge. Tager du kontakt til dem, vil du opleve, at de er meget høflige og opmærksomme på dine behov.