Whiteboardshoppen.dk – Experter i whiteboards

Hos whiteboardshoppen.dk er vi ikke blege for at kalde os selv experter i whiteboards, da vi har Danmarks største udvalg af whiteboards. Uanset hvad dine behov til whiteboards er, så har vi med stor sandsynlighed den rette løsning til dig. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og går altid de ekstra meter for at efterkomme netop dine behov, når det gælder whiteboards.

Et whiteboard er egentligt et ret simpelt redskab. Det betyder dog ikke, at whiteboards ikke kan bruges til mange forskellige ting. Hos Whiteboardshoppen finder du altså whiteboards som kan bruges til præsentationer og fremvisninger, men også til at vise film, eller have et slideshow med billeder kørende i baggrunden i forbindelse med større arrangementer, som eksempelvis bryllupper, eller julefrokoster.

Stort udvalg hos Whiteboardshoppen

Hos Whiteboardshoppen ”nøjes” vi aldrig med et standard udvalg af whiteboards, men har derimod altid mange forskellige modeller på lager, i mange forskellige størrelser, materialer og mål. Vi er experter i whiteboards og har gennem vores lange erfaring inden for branchen forstået, at kunders specifikke behov til whiteboards varierer rigtigt meget, præcist som det gælder med så mange andre møbler. Hvis du eksempelvis skal bruge et whiteboard til et musiklokale, har du altså mulighed for at købe et whiteboard, der har linjer til et musikalsk nodesystem. I virkeligheden kan du helt selv bestemme alt lige fra ramme og størrelse til model og print. Vi står med glæde til rådighed og er klar til at hjælpe dig, hvis du gerne vil have tilpasset dit whiteboard. På den måde sikre vi os, at du får mest muligt ud af dit whiteboard.

Hurtigt levering og god kundeservice

Hos os på Whiteboardshoppen, stiller vi altid vores ekspertise til rådighed. Hvis du har spørgsmål vedrørende valg af whiteboard, så tøv endelig ikke med at rette henvendelse til os. Vi sidder klar ved telefonerne til at besvare alle de spørgsmål du kunne have i tankerne. Du kan ligeledes altid få et uforpligtende tilbud på en whiteboard løsning. Når du beslutter dig for at købe whiteboards her på Whiteboardshoppen, så tilbyder vi altid hurtig levering, med vores egne chauffører som er klar til at monterer. På den måde kan du komme i gang med at bruge de nye whiteboards så hurtigt som muligt.

Bæredygtige whiteboards

Mange af vores produkter på Whiteboardshoppen, er FSC certificerede, hvilket vil sige, at du kan handle hos os med god samvittighed, da vi værner om miljøet.